• New
TURNMEON [Въртящи се цветни светлини] 4 Подножието Великденски Надуваеми Декорация На открито Надуваем Заек Държи Цветни великденски яйца с вграден led Великден за деко?

TURNMEON [Въртящи се цветни светлини] 4 Подножието Великденски Надуваеми Декорация На открито Надуваем Заек Държи Цветни

Оценка на продукта:
BGN 33.99

Сума
В магазина

[4 Фута решена на великденския заек в] Уникален дизайн 4 фута седнал на великден в заек заек държи цветни великденски яйца с двете си ръцеВие ще получите голям надуваем, 5 пластмасови колове за заземяване, 2 каишка с дължина 8 метра, 2 домашно приготвени чувала с пясък, адаптер и вграден вентилатор. [Обнови цветни въртящи се светлини] Благодарение на цветни led въртящ се лампам и студено бял лампочкам, вграден в това великденско надувное украса във формата на зайче.2 вътрешни led фенер ще го направи привлекателен за съседи и гости. [Лесно се надува] Тази великден надуваема лодка идва с вграден вентилатор 0,6 Както и адаптер 12 В-0,6 А, да имат сертификат UL.Самонадувается в момента и светва, когато е свързан към електрически контакт. Расстегните на дъното с цип, за да се ускори сдувание и съхранение. [2 начина за определяне на] Прикрепен чували с пясък трябва сами да напълните с пясък или камъни, а след това се поставя на надуваеми изделия.И вие може да използвате заземителни колове и каишка за фиксиране на надуваеми изделия.Приета полиестерен плат, здрав и водоустойчив. [Широкото прилагане на] Този великден надуваем заек може да се използва за великденски декорации, събития на пасхалната парти, великденски украси на открито, в градината, на тревата и така нататък. [4 Фута решена на великденския заек в] Уникален дизайн 4 фута седнал на великден в заек заек държи цветни великденски яйца с двете си ръце.Вие ще получите голям надуваем, 5 пластмасови колове за заземяване, 2 каишка с дължина 8 метра, 2 домашно приготвени чувала с пясък, адаптер и вграден вентилатор. [Обнови цветни въртящи се светлини] Благодарение на цветни led въртящ се лампам и студено бял лампочкам, вграден в това великденско надувное украса във формата на зайче.2 вътрешни led фенер ще го направи привлекателен за съседи и гости. [Лесно се надува] Тази великден надуваема лодка идва с вграден вентилатор 0,6 Както и адаптер 12 В-0,6 А, да имат сертификат UL.Самонадувается в момента и светва, когато е свързан към електрически контакт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини