• New
HANABASS 10 бр. Улични фенери, Имитация на влакове, Куклен Настолна Лампа за украса, Коледни Бонзай: Модели, Украса, Ярды, Материал на лампата: Мини Лампи за пътеки, Декора?

HANABASS 10 бр. Улични фенери, Имитация на влакове, Куклен Настолна Лампа за украса, Коледни Бонзай: Модели, Украса, Ярды,

Оценка на продукта:
BGN 6.84

Сума
В магазина

Неръждаема стоманаУкраса за микроландшафта : Благодарение на уникалния и луксозния дизайн на вашия мини-къщата изглежда по-топъл и модерен.Декор за сладкиш на масата : Използвайте този аксесоар за мини-домове със собствените си ръце, за да украсят своя мини-дом, който ще бъде с декоративен и уникален.Модел жп фенер : Мини-уличен лампа моделира природа куклена къща в селски градина - Модел улична лампа е направена от висококачествен материал, изключително лек и трайни украса.Модел улична лампа : Този модел мини-улична лампа може да се превърне в декоративно украшение за вашия модел на интериора на мини къща.Миниатюрна градина, лампа : Модел градина на осветителното тяло е изработен от висококачествен материал, са много деликатни и предназначени за дългосрочно украса.Неръждаема стомана.Украса за микроландшафта : Благодарение на уникалния и луксозния дизайн на вашия мини-къщата изглежда по-топъл и модерен.Декор за сладкиш на масата : Използвайте този аксесоар за мини-домове със собствените си ръце, за да украсят своя мини-дом, който ще бъде с декоративен и уникален.Модел жп фенер : Мини-уличен лампа моделира природа куклена къща в селски градина - Модел улична лампа е направена от висококачествен материал, изключително лек и трайни украса.Модел улична лампа : Този модел мини-улична лампа може да се превърне в декоративно украшение за вашия модел на интериора на мини къща.Миниатюрна градина, лампа : Модел градина на осветителното тяло е изработен от висококачествен материал, са много деликатни и предназначени за дългосрочно украса.Пратката включва 10 модела мини-осветителни тела Особености -Подходящи за декор мини дом и пясък маса, отлично украса за вашия мини-дом, изграждане на улична лампа модели на влакове, за да сцени на живота. - Светлината : миниатюрен уличен фенер бял цвят. - Поставете го в своя мини-къща или стая, за по-реалистични подробности, направете мини-дом, по-приказно е дребничка декорация. - Обхват за многократна употреба, добра украса, особено за да проверите за декор куклена къща с гледката на мини къща.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини