• New
F FiGoal Декор на двора за Хелоуин Набор от ръце Bloody Zombie Arms включва в себе си две 17-инчови колове и 16-Инчови Рифленую надгробную печка с тояги, за украса на двора, на откр?

F FiGoal Декор на двора за Хелоуин Набор от ръце Bloody Zombie Arms включва в себе си две 17-инчови колове и 16-Инчови

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Ъпгрейд до 2020 г】 тази година сме инсталирали пластмасови щифтове за Надгробни камъни, за да не отвалилось от вятър или сняг.Изключително високо качество и впечатляващ вид.Идеален избор за издаване на тематични партита за Хелоуин.Напугайте на приятелите си или на ближния си реалистични окровавленными ръце зомбита и надгробной печка. 【Набор от ценности】 На всеки комплект са включени 2 окровавленные зомби ръце (17 инча) и 1 нагънат надгробная печка (16 х 8,5 инча). 【Лесна настройка】 Чук надгробный камък в земята с помощта на стик и поставете в земята колове, за ръце, за създаване на ужасна сцена на Хелоуин. 【Не съдържа токсини】 нетоксичен.Отговаря на американския стандарт за играчки.Одобрен тест за безопасност.Детето е в безопасност. 【Гаранция за връщане на парите】.Свържете се с нас по всички въпроси недоволство в продължение на 90 дни и ние ще ви изпратим замяна, или ще ви възстановим парите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Термометър-Влагомер за влечуги с двустранна лента, Мини-Термометър за Влечуги и сензор за влажност на въздуха, Цифрова Мини-Влагомер,

BGN 13.33

Точност ръководят термометър / влагомер за влечуги : Точността на термометъра за влечуги е + / 0,1 ℃ (℉) и +

Новини