• New
KLHHG Вътрешен Домакински Хладилник С Циферблат Термометър за Фризер Хладилник с една Кука ABS Мини Измерване на Температурата на Инструмент За Измерване на Температ?

KLHHG Вътрешен Домакински Хладилник С Циферблат Термометър за Фризер Хладилник с една Кука ABS Мини Измерване на Температурата

Оценка на продукта:
BGN 55.19

Сума
В магазина

Лесно се поддава на избледняване, промяна на цветаКомпактен и издръжлив. използва се за измерване на температурата вътре в хладилника, а също и за измерване на температурата в помещението.Широко деление на скалата, ясна и лесно популярни. красиво и практично.Окачен вид, подходящ за различни приложения.Материал : Неръждаема стальдиапазон измерване на температурата на : 18 ~ 25 градуса по Целзий (°C) Точност на измерване на влажност : 40% ~ 70% (относителна влажност) по Целзий) не е лесно да избледнява, обесцвечивается.Компактен и издръжлив. използва се за измерване на температурата вътре в хладилника, а също и за измерване на температурата в помещението.Широко деление на скалата, ясна и лесно популярни. красиво и практично.Окачен вид, подходящ за различни приложения.Пратката включва : Mailto включва : 1 х термометър Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини