• New
4 бр. Термометър-Влагомер За вътрешна и Външна Употреба, Цифров Температура, Голям LCD Дисплей, Влага, Мерителни Инструменти за Вътрешни Инкубатор, Оранжерии, Избата

4 бр. Термометър-Влагомер За вътрешна и Външна Употреба, Цифров Температура, Голям LCD Дисплей, Влага, Мерителни

Оценка на продукта:
BGN 26.41

Сума
В магазина

【Здрави у дома също може да бъде като термометър за хладилник, термометър за камера на хладилник, термометър за влечуги, почвена термометър, влагомер за хьюмидора, влагомер за пури и др 【Високи и ниски резултати】 Точен влагомер дигитален термометър показва висока и ниска температура и влажност, винаги бъдете готови за промените в околната среда. 【Показател комфорт на въздуха】 влага, маркирана с ниво на влажност на въздуха показва състоянието на атмосферния въздух - ПРАХ / УДОБЕН / мокро, който позволява на този сензор на влажност гарантира, че вие винаги ще бъдете в крак с промени в дома ви един бърз поглед. 【Голям LCD дисплей】 Той предлага показания на температурата / влажността в реално време с големи цифри и максимално / минимално записите на 3-инчов LCD екран, снабден с 3-уровневыми показатели, комфорт и сухота / комфорт / влажност, което позволява с един поглед да разберете за ситуацията в къщата. 【Лесна употреба!】 Двойните магнитни ютии и задната поставка позволяват да ги там, където трябва да бъдат.Бутон за изключване// switch ви дава повече свобода в избора на включване или на изключване, в градуси по Целзий или Фаренхайт.Това устройство с дълга образуването и трайност, осигуряваща максимална сила в продължение на много години.Дисплей-индикатор също има отличен дизайн.Вие заслужавате по-добро!. На скалата и графика на циферблата се извършва с помощта на висок клас на печат, която е лесна за използване, да се чете лесно и разбираемо от пръв поглед. Той широко се използва в домове, ресторанти, училища, фабрики, търговски центрове, складове, болници и други места. Един измервателен уред с две функции едновременно показване на температура и влажност на въздуха, умерено извити и прозрачен капак, широк диапазон на скалата, удобен за четене и запис. Изработен от висококачествен ABS-материал, той е здрав, това не е лесно да се повреди, и той може да съответства на съвременното декорация на дома.Той е с малки размери и е удобен в переноске.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Dial Thermometer
Material:
ABS
Weight:
Approx. 140g/4.9oz
Product Size:
Approx. 7.5 x 7.5 x 2cm/3 x 3 x 0.8in
Temperature Measurement Range:
-30-50(), Error ±2
Humidity Measurement Accuracy:
20%RH-100%RH, Error ±5%
Working Mode:
Thermal expansion and contraction without battery.
Usage:
Desktop or Wall-Mounted.
Degree Method:
Visual inspection pointer corresponds to temperature and humidity value
Package List:
4 x Dial Thermometer4 x Accessories
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Избор на купувачи

Новини