• New
Raydibomi Дигитален Влагомер-Термометър за стая, следи температурата и влажността на въздуха, Мини-Влагомер и Термометър, Touch Стаен Термометър, Подходящ за дома, офиса, ?

Raydibomi Дигитален Влагомер-Термометър за стая, следи температурата и влажността на въздуха, Мини-Влагомер и Термометър,

Оценка на продукта:
BGN 6.49

Сума
В магазина

1 【Лесен за четене дисплей】 : Използвайте този термометър и сензор за влажност на въздуха, незабавно да видите снимка на настоящите условия. 【Компактен размер и по-големия дисплей】 : Този лек влагомер за помещения лесно носене и съхранение, без да заема повече място, благодарение на леко тегло и компактен размер.Захранва от батерии тип ААА (в комплекта не са включени). 【Многофункционално използване на】 : Може да се използва у дома, в офиса, винарска изба, мазе, хладилни термометър, хладилни термометър, термометър за влечуги, почвения термометър, гигрометре, пура гигрометре и т. 【Израз на въздушния комфорт】 : икона смайлика☺ показва комфорт, дискомфорт и нормално състояние.Термометър за влажност на въздуха може да се измери влажността и температурата в помещението през времето, което помага за регулиране на настройки на овлажнител и изсушаване на въздуха за осигуряване на подходяща влажност на въздуха и контрол на условията на живот и здраве на семейството, за предотвратяване на настинки, сухота на кожата, астма, алергии, мухъл и т. 【Стилен дизайн, с множество възможности за настаняване】 : Благодарение на плъзгаща се стойка, две силен магнитам и дупките за монтиране на стена този цифров стаен термометър, можете лесно да прикачите към хладилника, на стената или да се настанят на масата.Ние предлагаме на нашите клиенти любезното и бързо обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне възможно най-скоро.Комплексно използване : може да се използва у дома, в офиса, винарска изба, мазе, хладилни термометър, хладилни термометър, термометър за влечуги, почвения термометър, гигрометре, пура гигрометре и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини