• New
Artiflr 5-подножието на Надуваеми играчки за Пуйки за Деня на Благодарността, Вградени светодиоди, които могат да увеличат използването Оформяне на Двора с помощта на ?

Artiflr 5-подножието на Надуваеми играчки за Пуйки за Деня на Благодарността, Вградени светодиоди, които могат да увеличат

Оценка на продукта:
BGN 21.46

Сума
В магазина

[Красиви орнаменти от пуйка за Деня на благодарността] 5-подножието на надуваеми украшения от пуйка за Деня на Благодарността за сядане на открито с тиква, малко пуешко, надуваеми украса за двора през есента, надуваеми декорации за Деня на благодарността за дома, на двора, на тревата, градина 【Вградени led светлини】-Пуйка, украсена за деня на благодарността, е привлекателен ярък led светлини, които я правят идеална за всяка празнична вечер.Ярките светлини в корпуса му придава великолепен нощен ефект, който е подходящ за декоративно празника. 【Здрав материал】- Можете да се насладите на надуваем пуешко цялата ваканция, а качествена полиестерна тъкан прави на въздушните пуйка издръжлив на външния дизайн. 【Перфектен декор за деня на благодарността на открито】 - Фантастична надуваема пуйка височина 6,2 метра ще направи вашия двор изключителен сред съседи и ще добави и щастлива атмосфера. [Лекота на инсталиране на] трябва Да попълните чанта за вода, пясък или вода, след това се поставя на надуваеми изделия.След това можете да използвате игли и каишка, за да го повали на земята, той може лесно да стоят отвън.Изработен е от водоустойчив и здрав полиестерен плат. [Красиви орнаменти от пуйка за Деня на благодарността] 5-подножието на надуваеми украшения от пуйка за Деня на Благодарността за сядане на открито с тиква, малко пуешко, надуваеми украса за двора през есента, надуваеми декорации за Деня на благодарността за дома, на двора, на тревата, градина. 【Вградени led светлини】-Пуйка, украсена за деня на благодарността, е привлекателен ярък led светлини, които я правят идеална за всяка празнична вечер.Ярките светлини в корпуса му придава великолепен нощен ефект, който е подходящ за декоративно празника. 【Здрав материал】- Можете да се насладите на надуваем пуешко цялата ваканция, а качествена полиестерна тъкан прави на въздушните пуйка издръжлив на външния дизайн. 【Перфектен декор за деня на благодарността на открито】 - Фантастична надуваема пуйка височина 6,2 метра ще направи вашия двор изключителен сред съседи и ще добави и щастлива атмосфера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини