• New
9CDeer 1 x Защитен Силиконов Калъф с Индивидуална Трансферной печат, Боя за кожа + 6 Дръжки за палеца, Аналогови Капачки за Безжичен контролер Xbox Elite, Съвместим с Официал?

9CDeer 1 x Защитен Силиконов Калъф с Индивидуална Трансферной печат, Боя за кожа + 6 Дръжки за палеца, Аналогови Капачки

Оценка на продукта:
BGN 43.70

Сума
В магазина

Инструкции : идеален за безжичен контролер Xbox Elite; може да се използва, в оригиналния контролер на Xbox One (преди модели 82016); При инсталиране на Xbox контролер One S и Xbox One X бутон Home леко изместен, но това не оказва влияние върху другите функции;. -Висококачествен силиконов калъф, надеждно защитава контролер Xbox One Elite от повреди и замърсяване на повърхността на ръкохватката с шипове подобрява сцеплението и позволява да се чувстват много по-удобно при задържане на контролера;. -Единствената на пазара силиконова обвивка Xbox One Elite, съвместима с официален адаптер стереогарнитуры Microsoft!. -Мек силикон позволява лесно се облича и да се снима с контролери;. -Съдържание на пакета : 1 х силиконов калъф + 6 х грайфери за палеца.Описание 9 CDeer, 1 бр. защитен силиконов калъф с индивидуална трансферной печат, калъф-хастар + 6 аналогови капачки за палеца за контролера на Xbox One Elite, който е съвместим с официален адаптер стереогарнитуры, гаранция Apsaras За защита на правата си, моля, купувайте от "Apsaras".В други магазини, не може да бъде необходимите стоки.Ние винаги сме искали да убедим нашите клиенти по отношение на качеството и обслужването на поръчките от нас.Ако все още имате проблем, моля, свържете се с нас, без колебание, ние непременно ще намерим решение!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини