• New
Мек Дишащ Колан за съхранение на Защита от перитонеална диализа с Притежателя на G-Образна тръба за възрастни, Регулируема Тръба за Хранене на мъжете и жените в Дом?

Мек Дишащ Колан за съхранение на Защита от перитонеална диализа с Притежателя на G-Образна тръба за възрастни, Регулируема

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

● Държач на тръбата G За подаване на Консумативи Тръба Peg За колан за перитонеална диализа, делото за източване на колана, защита за диализа коремната кухина, Устройство за определяне на Грижи За мъже И жени ● Висококачествен материал, който не съдържа латекс, има дренажна абсорбцией, което осигурява чистотата на помещенията и защита от микроби. ● Високо качество : Зона за перитонеална диализа е изработен от 95% памук и 5% ликра, които са приятни за кожата, омекнат, диша и абсорбира влагата.Може да се използва повторно и се пере. ● Са налични в all seasons Premium Support Holder : Притежателят на G-Tube е предназначена за закрепване на пробирок PEG, G-фън тръби, катетри или други тръби за абдоминално хранене, без използване на тиксо или възглавница. ● Широко приложение : Осигурява удобен начин за затваряне и защита на всички видове тръби за ентерално хранене.Слушалката е надеждно прикрепена към корема си, и я е удобно за носене под дрехите.Този мек колан държи тръбата за потребителя по време на сън, къпане, на тоалетни и на всекидневния живот.Добре дошли в нашия магазин, пожелавам ви приятно пазаруване!Размер : 1.Широчина на продукта : 6 см2. Дължина на колана 80 см : подходящ за обиколката на талията 23,6"-26", 60-80 cm3. Дължина колан 100 см : подходящ за обиколката на талията 27,5"-39,3", 70-100 см4. Дължина на колана 115 см : подходящ за обиколката на талията 35,4 "-44,6", 90-115 см ◇ Осигурява защитно подслон за потребителите гастростомических тръби за многократна употреба и използването на пране : Притежателят на G-Tube може да се използва многократно и се пере, което го прави издръжлив и икономичен държач за допълнително хранене на коремната кухина ◇ Удобен и скрит : Калъф за тръба peg е лесен за използване и може да бъде незабележим под дрехите се крие телефона и колан, запазване на достойнството на наемателите.Съвети : занимаваме се с международна логистика в продължение на много години, и клиентите са много доволни от нашите продукти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини