• New
Healeved Пътен Портфейл 2 бр. Флакон за Лекарства, от Джоба на Чантата, Контейнер Метален Ключодържател, Преносим Мини-Органайзер, Малка кутия, Кутия за Лекарства, Окаче?

Healeved Пътен Портфейл 2 бр. Флакон за Лекарства, от Джоба на Чантата, Контейнер Метален Ключодържател, Преносим Мини-Органайзер,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Ключодържател-държач за хапчета - лек дизайн, е лесно да виси на халка за ключодържател или ранициКутия за хапчета за чантата-Компактен размер, лесно се побира в дамска чанта, джоб, набедренный джоб, холщовую чанта или др.Ръчен държач за хапчета - удобно да се заемат със себе си, където и да отидете, по всяко време, когато ви трябва.КОНТЕЙНЕР за ЛЕКАРСТВА -Мини бутилка за хапчета Малка бутилка за лекарства, държач за хапчета, окачен на притежателя на таблетки, удобен, за да се заеме със себе си, където и да отидете, по всяко време, когато ви трябва.КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ-контейнер за таблетки - мини бутилка за хапчета, произведени от висококачествена алуминиева сплав, който може да се съхранява дълго време.Осъществяване списък 2 x mini-флакон за хапчета Характеристики -Той е подходящ за лов, риболов, къмпинг, приключенски, за спасяване в дивата природа и други дейности на открито или у дома, ключодържател за хапчета. -Материал : метален ключодържател от алуминиева сплав -Гарантирано е изработен от висококачествени материали, чудесен и перфектен западен титуляр за лекарства и контейнер за спешни алуминиеви притежателите на таблетки. -Благодарение на дизайна на метален кръг можете да го закачите на ключодържател или в чантата си, много удобен калъф за лекарства. -Красиви, изящни и пищни дизайн, който персонализирован и безопасно за вас, като малка кутийка за хапчета в западния медицински контейнер. -Това е малко на малка бутилка за ежедневното съхранение на лекарства, докато сте пеша или пътуване.Описание на продукта Окачен на малка бутилка малък и лек, лесен за носене и използване.ключодържател-контейнер за таблетки Този мини-флакон и е приятно украшение за ключодържател, и той ще ви донесе много удобства.Държач за хапчета го Изберете за себе си или приятелите.седмичен органайзер за хапчета тя Е мини бутилка за лекарства, изработена от висококачествена алуминиева сплав, устойчива и практичен за употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини