• New
Healeved 1бр 21 Кутия за Таблетки, Кутия За Обеци, Кутия За Добавки, Витамини, Органайзер, Държач за Бижута, Шкаф, Кутия За Мъниста, Планина за Таблет, Оранжеви, Големи Пътн?

Healeved 1бр 21 Кутия за Таблетки, Кутия За Обеци, Кутия За Добавки, Витамини, Органайзер, Държач за Бижута, Шкаф, Кутия

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Уличен контейнер за витамини : фланец, не е лесно отсыревается, осигурява ефективност Опаковка за витамини : фланец, не е лесно отсыревается, осигурява ефективност.Калъф за наркотици : по-Голям капацитет, което е достатъчно основание за съхранение на лекарства в продължение на няколко седмици.Органайзер за хранителни добавки : за съхранение на вашите таблетки, таблети, supplement, , medicines,.Кутия за таблетки в цилиндъра : Опаковка : 1 комплект кутия-органайзер за витамини, размер около : 14,50x8,70x4,70 см / 5,70x3,42x1,85 инча.Пакетът включва 1 x Седмично органайзер за хапчета Характеристики -Материал : PP Дневен органайзер за хапчета. - Размер : прибл.85 инча Преносима кутия за таблетки. - В 21-сеточном органайзер medicine Travel Medicine Organizer може да се съхранява лекарства за една седмица. - Защитно покритие удобен за улесняване на идентификацията съхранявани лекарства, поставка за бижута. - Конструкция на клон позволява на вашите таблеткам да бъде добре организиран и да се съхраняват в походном хранилище за хапчета. Корицата може да повиши директно, и лекарството може да се извадят директно от големия организатор на таблетки. - Това може да бъде не само за лекарства, но и за други малки предмети седмичен органайзер за лекарства.Описание на продукта Транспортировочный контейнер Малък и изискан, носете го със себе си, за да предотврати инциденти.калъф-органайзер за бижута идеална за съхранение на вашите седмични или дневни таблетки. органайзер за лекарства, Имате нужда от портативен кутия за съхранение на вашите таблетки?Тогава нашата кутия за съхранение таблетки внимателно проектирана за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини