• New
icyzone Спортни Върхове на бретелях за жени - Майк за бягане с високо воротом, Майк За упражнения в салона, Върховете на бретелях за Йога, Спортни Ризи (опаковка от 3)

icyzone Спортни Върхове на бретелях за жени - Майк за бягане с високо воротом, Майк За упражнения в салона, Върховете на

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

70% Полиестер, 30% вискозаДишаща и впитывающая пот кърпа.Издърпайте закопчалка. Бретельки-спагети. Свободна кацане. Дължина, обхващащи хълбока. √ Стил скакового раницата с bordered ръбове и плоски замковыми шевове. √ Разширение отвори за ръцете дизайн позволява тениска свободно увиснали, създавайки усещане за спокойствие. √ Този женски топ за йога са подходящи за вашата тренировка.Лека кърпа, впитывающая пот, помага за запазване на вас сухи. √ Моля, вижте нашето ръководство, преди да купите.Посещение на фирмен магазин icyzon, за да се вземат подходящи подробност : спортен сутиен, панталони за йога, къси панталони за активна почивка и т., Предназначени за тренировки, йога, джогинг, пилатес. 3 различни цвята в една опаковка ви придават по-голяма стойност.Леко прозрачна конструкция създава усещане за лекота.Препоръчани сутиени.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини