• New
Mifashion Шапки с Чадъри за Риболов, Градинарство, Сгъваем Чадър, Шапка, Дъждобран, Регулируем Мултифункционален Прическа за улицата, Сребристо-Синьо с вентиляционным ?

Mifashion Шапки с Чадъри за Риболов, Градинарство, Сгъваем Чадър, Шапка, Дъждобран, Регулируем Мултифункционален

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

(Най-новите модели, разнообразие от цветове и размери) Цвят на този риболовен чадър отговаря на последния стил на дизайн, материали от дебел плат Оксфорд, увеличаване на размера, много здрав и издръжлив диаметър 37,4 инча, достатъчно, за да може главата и ръцете са били сухи или затененными, че каквото и да носи, когато нямаш това. (Свободни ръце и Забавна шапка-чадър) Е магически инструмент, който освобождава ръцете.Шапка-чадър помага да се затвори от слънце и дъжд по време на работа, без вдигане на ръце.Можете да го носите по време на работа в градината, риболов, голф, туризъм, разходки, на брега на морето, каране на каяк, фермерство, заснемане, изготвяне на снимките, партита, фестивали, които трябва да накара всички да се чувстват весели, щастливи и получаване на удоволствие от това. (Много лесно се отваря и затваря) само трябва Да се дърпам на въжето, за да отворите този чадър за голф.Когато можете да го заключите, натиснете бутона в горната част на шапка-чадър.В подарък пакет може да е добре да се съхраняват.В сгънат вид шапка-чадър се получава малък (9,8 инча, 0,57 паунда) и лесно, можете да сложите в раницата.Това е много стилен и уникален дизайн. (Регулируема дъвка и каишка за брадичката) Тази голяма шапка-чадър за риболов с добра еластична ръб, който ви позволява лесно да регулирате положението на главата, без да е твърде тугим.Той също е снабден с регулируема каишка за брадичката, който ще ви помогне да носят му по-удобно и стабилно.Подходящ за главите на повечето възрастни (глави диаметър на 7.1-7,9 инча) Тази интересна шапка-чадър от дъжд е много практичен за самостоятелно използване или като подарък-изненада на приятели и роднини.Това е една забавна шапка за жени, мъже, всички възрастни. (Водоустойчив и слънцезащитен 2 в 1) най-Новият сгъсти и увеличи материал от плат Оксфорд предпазва от слънце и дъжд.Има 7 метални ребра, които правят това капачка за чадър, много по-трайни.Ние гарантираме най-доброто качество и водоустойчив.

Основни свойства

Избор на купувачи

Подаръци за Рожден Ден, Дамски/Мъжки Обеци-Карамфил От Сребро 925 Проба, Прости Стилни Футбол/възстановяване на държавността/Животни

BGN 1.33

Дизайн : Това е украса за самолета вдъхновен със самолет, можете да отидете, където и да отидете със само�

Новини