• New
Цветя Меки Постелки за спални, Всекидневна, Детска, Килими за момичета, Начало Декор, Подложки за Всекидневната, Моющийся Подложка за Спалня, Детска, Юношеска стая, ?

Цветя Меки Постелки за спални, Всекидневна, Детска, Килими за момичета, Начало Декор, Подложки за Всекидневната, Моющийся

Оценка на продукта:
BGN 40.70

Сума
В магазина

【Материал】 Подложка от коралов руно (кръг) 【Размера на продукта】 60*60 см/24*24 инча; 80*80 см /31,4 * 31,4 инча; 90*90 см / 35,4 *35,4 инча;. 【Характеристики на продукта】 Тази подложка за пода е изработен от мек коралов руно.На обратната страна на килима на пода са точки от PVC. Сверхпоглощающее нескользящее дъното държи здраво мат на място по време на употреба и предотвратява спотыкание.който е много подходящ за дървени подови настилки или настилки от други материали.Това помага на коврику да остане на място, добавяйки усещане за мода във вашата всекидневна, спалня, детска стая, хотел или всяко друго събитие. нескользящее дъното, не уврежда пода, много здрав, устойчив на замърсяване. 【Приложими сценарии】 Наистина универсални, трайни постелки за пода, който е лесен за почистване и поддържане.Подложка за вход от премиум-клас, който ефективно блокира мръсотия, влага и копоть до това как те ще влязат в пода на вашия дом или офис.Приложимо към хола, спалнята, детската стая, общежитию и други сценарии.Тоалетни, free toiletries, къща за почивка, капитанът бани, детски бани, къщи за гости и апартаменти и др. 【Инструкции за пране】Му може да се пере на ръка, не се накисва за дълго време и да не се избелва.Температурата на препарат не трябва да надвишава 45ºC.Мек килим Този мек килим от коралов кадифе създава усещане за мекота и предпазва пръстите на краката от студ на пода.Сигурност за децата си, Килим, изработен от 100% действително нетоксичен материал, който притежава отлична устойчивост на промяна на цвета и сродству с кожата.Той е много подходящ за класни стаи, игрални, детски ясли, детски стаи.Технология противоскользящего подложка На гърба На килима такива точки от PVC, които са много подходящи за дървени подови настилки или настилки от други материали.Силни точки от PVC помагат за предотвратяване на подхлъзване на килима на пода.Преди полагането на килима на пода уверете се, че подът под килима чист и сух.Това помага на коврикам да остане на място и придава на вашата всекидневна усещане за мода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини