• New
Детска играчка Kisangel, 2 бр., Калъф за съхранение на Памперси за детето, Окото Чанта за организиране, Окачен масичка за Свободни и дрехи, монтиран на стената Чейнджър з?

Детска играчка Kisangel, 2 бр., Калъф за съхранение на Памперси за детето, Окото Чанта за организиране, Окачен масичка за Свободни

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

ВИСЯЩ КАЛЪФ за плетена детска ЛЮЛКА - привързана към изголовьям, поручням легла, ръце количкиПРОМЯНА на МАСА КУТИЙКА за ПАМПЕРСИ - Изработен от лесен за употреба на материала.ЧАНТА за СЪХРАНЕНИЕ в ДЕТСКАТА градина - идеален за съхранение на памперси, пустышек, прорезывателей, бебешки кърпички, памперси, малки играчки и много други.ОРГАНАЙЗЕР за ДЕТСКИ кабинет - той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.ПОДВЕСНАЯ чанта за бебешко креватче - Регулируеми колани за лесно закачване навсякъде.Осъществяване Списък 2 x чанта за съхранение Особености - Мрежест дизайн, дишаща и не е скучен органайзер за смяна на пелени. - Регулируеми презрамки за лесно закачване навсякъде организатор за пеленального маса. - Подходящ за съхранение на памперси, пустышек, прорезывателей, бебешки кърпички, памперси или малки играчки и други висящи чанти за люлката. - Има прост дизайн, но е много практичен за използване на висящи чанта за детски легла. -Цвят : бял за съхранение на детски играчки -Размер : Около 60x48x0,5 см /23,62x18,90x0 органайзер за пелени за детски легла. - Да приложат към изголовьям легла, поручням легла, ръце колички висящ органайзер за пелени. - Изработена от материали, годни за употреба в окачен чанта за детски легла. -Материал : дакроновый окачен пелена caddy Goods Информация за чанта за бебешки легла, изработен от екологично чист материал премиум-клас, осигурява подкрепа в качеството си на прикроватного организатор. чанта за окачване на люлката с множество джобове за съхранение на закуски, шишета с мляко, играчки за кукли, чорапи и други дребни аксесоари, а също и за съхранение на памперси, книги, списания и дори на детски дрехи в красивия и внимателни формата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини