• New
Драматичен Мода превръзка на главата - Аксесоари за коса, папийонка на Кръст, Тюрбан от плат, Бохем Горния Възел, култивирани Перли, Ратанови слама, Клетка, Клетка (Л?

Драматичен Мода превръзка на главата - Аксесоари за коса, папийонка на Кръст, Тюрбан от плат, Бохем Горния Възел, култивирани

Оценка на продукта:
BGN 5.99

Сума
В магазина

✦RIAH FASHION✦ Ние предлагаме висококачествени, стилни модни аксесоари и дрехи на много достъпна ценаНашият талантлив екип от дизайнери в САЩ ръчно избира и ръководи разнообразие от луксозни, модни женски дрехи и аксесоари. ✦СТИЛ УПРОСТИЛСЯ✦ В колекцията RIAH ще намерите както класически, така и модерни неща.Облечете се в нашите модни тоалети на празнично парти, абитуриентски бал, среща или друг специален случай и заблестете!Комбинират с любимия си коктейльным рокля, за да създаде зашеметяващ начин или с всекидневния ежедневните дрехи почивка за създаване на лесна елегантен стил. ✦ ИДЕАЛНА идея за ПОДАРЪК✦ се Доставя в елегантна кутия за подарък за бижута е подходяща за всеки повод връчването на подаръци.Купувайте отличен подарък за приятелка, жена, сестра, дъщеря, майка, приятелка на булката и приятели на абитуриентски бал, рожден ден, Ден на майката, Коледа, Свети Валентин, годишнина от сватбата и т. Поглезете себе си или за някой специален това страхотно украшение!. ✦ ОТЛИЧНО СЪОТНОШЕНИЕ на ЦЕНА и качество✦ Насладете се на качествени, красиви бижута на ниски цени.Всички наши красиви декорации от олово и никел отговаря на всички изисквания на САЩ, с любов, опаковани и доставени в целия щат. ✦ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА✦ Дополните си прическа на тези модерни повязками с различни щампи.Симпатичен и стилен, той ще бъде вашият незаменим аксесоар в наши дни немарливи прически.Удобен за носене по всякакъв повод!Материал : 40% полиестер, 60% от пластмаса.Добави пикантност към своята прическа с помощта на тези модни чалми с различни щампи.Красиви и стилни, те ще станат ваши незаменими аксесоари в тези дни немарливи прически.Удобен за носене по всякакъв повод!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Lettering黄牛角梳子正品天然纯小梳子小巧便携款随身小号牛角梳子女刻字 жълт Рог гребен от естествен чист малък гребен малък и портативен преносим малък

BGN 3.33

黄牛角梳子正品天然纯小梳子小巧便携款随身小号牛角梳子女刻字Подарък лична употреба, найдобрият избор.Екологично чис

Новини