• New
Скоби за пустышек от дърво Langmeil, Мек Силикон Клип за залъгалка за малки момчета и момичета, едно Парче Скоба за биберон, Подходящ за повечето пустышек, Скоби за пуст?

Скоби за пустышек от дърво Langmeil, Мек Силикон Клип за залъгалка за малки момчета и момичета, едно Парче Скоба за биберон,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Здрав и нетоксичен. 100% храна силикон.Не СЪДЪРЖА BPA, PVC, ОЛОВО, ФТАЛАТОВ.Одобрен CPSC, одобрен от FDA.Измийте ръчно и го оставете да изсъхне на въздуха. 【СИГУРНОСТ】Силиконови скоби за пустышек Langmeil са изработени от 100% хранително силикон, който е мек и издръжлив.Те не съдържат ОЛОВО, PVC, ЛАТЕКС, ФТАЛАТОВ, БПА и сертифицирани CPSIA. 【Премиум качество】 Метална скоба от естествен бук, по-дълготраен, отколкото други пластмасови скоби, тези скоби за пустышек ще се хванем здраво и с по-малка вероятност да навредят на дрехи от обикновени метални ключалки, или поцарапают кожата на детето. 【Универсални скоби за пустышек】 Здраво закрепени скоби paci лесно се прикрепя към всички видове пръстени за никнене на млечни зъби и слюнявчиков, дрехи за оригване, детски одеялам и колички, не дават на детето да загуби залъгалка, подходящи за малки момчета и момичета, са съвместими с повечето видове пустышек. 【Модерен дизайн】 едно Парче дизайн, включва 1 опаковка кръгли дървени силиконови скоби за детски зърната на гърдите им лесно да се прекъсне, подходящ за деца от всички възрасти. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Детски интереси и удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.По някаква причина, поради която вие сте недоволни от скоби за пустышек, ние напълно ще ви възстановим парите за поръчката ви.Защелкните колкото се може повече дрехи, за да сте сигурни, че стяга плътно прилепнала към облеклото на детето.Не оставяйте клип за залъгалка на бебето без надзор, за да не се задави.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини