• New
Маникюр, Определени за Бебета, Детска Машина За Рязане на ноктите 4шт, Детска Пила За Нокти, Детски Ножици, Детски Комплект за Нокти, Детски Маникюр, Определени, Детс?

Маникюр, Определени за Бебета, Детска Машина За Рязане на ноктите 4шт, Детска Пила За Нокти, Детски Ножици, Детски Комплект

Оценка на продукта:
BGN 3.86

Сума
В магазина

Предназначение : Пила за нокти се използва за изглаждане подстриженных ноктиНож за почистване с двойна глава се използва за почистване на нокти от мръсотия и излишък на мъртвата кожа по краищата на ноктите.Набор : В комплекта е включена детска машина за рязане на нокти, нокти ножици, пинсети за носа и пила за нокти.Нокторезачки за точна и лесна прическа, удобно да ги държат и да ги управлява удобно.Лесен за работа : средства не ще се скъса ноктите и няма да навредят на кожата около ноктите, както и снабдени с красив и защитено хранилище.it красив, устойчив на абразия и не избледнява, това е добър подарък.Безопасен за употреба : елегантен дизайн на острието може да се предотврати случайно нараняване на детето, а пинсети с кръгли накрайници спокойно може да се предотврати случайно нараняване.Добър материал : Изработен е от прецизна неръждаема стомана, не е тъп и не ръждясва, е напълно безопасен, инструмент за изрязване на малки пирони.Изработен е от ABS, нетоксичен, не се плъзга, е здрава и не съдържа дразнещи химически вещества. Изработен е от прецизна неръждаема стомана, не е тъп и не ръждясва, доста сигурен, инструмент за изрязване на малки нокти. Изработен е от ABS, нетоксичен, не се плъзга, е здрава и не съдържа никакви дразнещи химически вещества. В комплекта са включени детска машина за рязане на ноктите, детски нокти ножици, пинсети за носа и пила за нокти. Инструменти не ще се скъса ноктите и няма да навредят на кожата около ноктите, а те са красиви и защитна кутия за съхранение. Елегантен дизайн на острието може да се предотврати случайна травма на детето, а пинсети с кръгли накрайници спокойно може да се предотврати случайна травма. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Детски комплект за нокти Брой : 4 бр. + кутия за съхранение Материал : неръждаема стомана + пластмаса. Размер : Кутия за съхранение на : прибл. 11,7 x 6,1 см /x 4,6 2,4 инч Пила за нокти : около 9,1 см /3.6 инча Пинсети : приблизително 8,8 см / 3,5-инчов Ножица за нокти : около 9,8 см /3.

Основни свойства

Condition:
100% brand new
Item Type:
Baby Nail Kit
Quantity:
4pcs + storage box
Material:
stainless steel + plastic.
Size:
Storage box:
approx. 11.7 x 6.1cm / 4.6 x 2.4in
Nail file:
approx. 9.1cm / 3.6in
Tweezers:
approx. 8.8cm / 3.5in
Nail scissors:
approx. 9.8cm / 3.8in
Nail covers:
approx. 6.4cm / 2.5in
Characteristics:
Nail clipper:
small nail design for babies
Nail scissors:
rounded blade design to avoid hurting the baby, large grip, flexible and easy to use
Nail file:
fine ground surface, smooth the baby's nail burrs to prevent scratching the baby
Tweezers:
Round tentacle design does not hurt the baby, easy to grasp the baby's nasal foreign body.
Package list:
1 x nail clipper 1 x nail scissors :
1 x nail file :
1x tweezers :
1x storage box :

Избор на купувачи

Новини