• New
uxcell Гумени Капачки За краката на Стола, Торцевая Подплата, Чанта За Крака, Мебелен Слайдер, Протектор за пол, 4 бр. x 1,18 инча, Вътрешен Размер 30х30 мм, намаляване на шума

uxcell Гумени Капачки За краката на Стола, Торцевая Подплата, Чанта За Крака, Мебелен Слайдер, Протектор за

Оценка на продукта:
BGN 3.97

Сума
В магазина

1 ПРОТЕКТОР - използва се за неравни крака на мебели, прави я по-гладка, за предотвратяване на белези повърхността на пода и да пазят равновесие мебели, предмети на масата или гардероба, да не се плъзгат лесно. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА - В сравнение с подложки за нокти, има предимство в лекотата на инсталиране и не причинява вреда на вашите мебели.По-ремонтопригодны и служат по-дълго, отколкото наклеиваемые уплътнения. ВОДОУСТОЙЧИВОСТ - този калъф за крака го предпазва от проникване на вода, така че водата да не може да попадне в рамките на мебели. Висококачествена гума материал на своята практика за мебелни крака много здраво и има добра якост на опън, много добре се противопоставя на шок деформация. ПРИЛОЖЕНИЕ - Тези капачки за краката може да се използва у дома, в офиса, хотела, ресторанта, апартамент, гараж.Подходящ за краката на мебелите.Обикновено се използва на маси с писмени маси, тумбах в коридора, столове, шкафове, мека мебел, пейки, столове, сгъваеми столове, табуретках и така нататък. Възможни са отклонения на 1-2 мм от процеса на измерване. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, проверете размера на вашето мебелната крака върху предмета на съответствието на чехлу за мебелни крака преди да купите този продукт. Ако не се обърне внимание на миризмата, можете да ги оставите в място за циркулация на въздуха, докато миризмата не изчезне, преди да използвате. проверете размера-тези капачки за краката отговарят на монтажному размер на мебелната крака : дължина : 30-32 мм/1,18"-1,26", ширина : 30-32 мм/1,18"-1,26"; на Помещение и включва : 4 x капачки за краката; Общият размер : 37x37x26 мм/1,46 "x 1,46"x 1,02" (Д * Ш * В); Вътрешен размер : 30х30 мм/1,18"x 1,18" (Д * Ш * В) *W).ПРОТЕКТОР ЗА ПОЛ - Гумена капачка за крака наподобява ръкавица за мебели, защитава вашите красиви настилка от твърда дървесина, керамични плочки и балатум от повреди и драскотини.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дымчатые дръжки и тяга За Кожа, кабинет, Дръжки за шкафа и Оборудване за Спалня, чекмеджето на шкафа, Кухня, 1 бр. (Цвят: C-4614-Мятно-зелен)

BGN 24.52

Дръжки и сцепление чекмеджета 【Подробни настройки вижте на втората фигура варианта】.Дръжки и сцеплен�

Новини