• New
Тампон върху главата Esimen за Oculus Quest 2 /Възглавница за колан Quest, Аксесоари За Закрепване на Оголовья, Възглавница за Балансиране на Гравитационното налягане, Кожена ?

Тампон върху главата Esimen за Oculus Quest 2 /Възглавница за колан Quest, Аксесоари За Закрепване на Оголовья, Възглавница

Оценка на продукта:
BGN 43.68

Сума
В магазина

【Патентованият оригинален дизайн Esimen】Специално разработена възглавница за главата Oculus Quest 2 /Слушалки виртуална реалност VR QuestТази малка перука на темето на главата може да се намали налягането върху главата му, и вие не ще се чувствате добре дори и след продължителна употреба на виртуална реалност. 【Материал премиум-клас 】 Изработени от висококачествена изкуствена кожа и плат, тази възглавница за главата Oculus Quest 2 е мека, удобна, здрава и лесна за почистване, благодарение на което вие ще се чувствате по-приятно по време на игра. 【Външен вид Гуманизированный дизайн】 Според официален дизайн оголовья, това е лента за глава за Quest 2 може да се намали разстоянието между главата си и виртуалната реалност, за да се побере под главата и да ви накара да се чувствате по-комфортно. 【Лесна употреба】 Лесен монтаж и демонтаж, благодарение на уникалния горния фиксирующему ремешку можете да заключите позицията на оголовья, предотвратяване на неговото движение, осигурявайки най-доброто потапяне във виртуалната реалност. 【Че получавате】 1 * Накладки за главата за Oculus Quest 2/1 (без предната капачка). Забележка : Нашата малка перука на темето на главата има само 3 велкро, подходящи за Oculus Quest 2/1. Имаме препоръки от различни хора за това, че тя все още може да донесе добър опит и сте в състояние да намалят ненужните тревоги. 【Патентованият оригинален дизайн Esimen】Специално разработена възглавница за главата Oculus Quest 2 /Слушалки виртуална реалност VR Quest.Тази малка перука на темето на главата може да се намали налягането върху главата му, и вие не ще се чувствате добре дори и след продължителна употреба на виртуална реалност. 【Материал премиум-клас 】 Изработени от висококачествена изкуствена кожа и плат, тази възглавница за главата Oculus Quest 2 е мека, удобна, здрава и лесна за почистване, благодарение на което вие ще се чувствате по-приятно по време на игра. 【Външен вид Гуманизированный дизайн】 Според официален дизайн оголовья, това е лента за глава за Quest 2 може да се намали разстоянието между главата си и виртуалната реалност, за да се побере под главата и да ви накара да се чувствате по-комфортно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини