• New
Жичен Мишката, Ергономичност удобно захващане, на Страничния Поток от Светлина, Компютърни Игри Мишката за младите хора, за преносими компютри, за възрастни, и за Н?

Жичен Мишката, Ергономичност удобно захващане, на Страничния Поток от Светлина, Компютърни Игри Мишката за младите хора, за

Оценка на продукта:
BGN 35.75

Сума
В магазина

[RGB подсветка] 4 вида игра мишки с RGB подсветка, 4 вида режими RGB осветление и компютърна мишка с уникални ефекти странично осветяване на потока, за да отговарят на вашите различни игрални нужди [RGB подсветка] 4 вида игра мишки с RGB подсветка, 4 вида режими RGB осветление и компютърна мишка с уникални ефекти странично осветяване на потока, за да отговарят на вашите различни игрални нужди. [4 регулируеми нива на] 4 регулируеми нива DPI, 800 1600 2400 3200, ниво 4 DPI, за да отговарят на вашите нужди бързо и точно предаване на данни, бюджет, игра на мишката. [Поддръжка на системата] Поддръжка за операционната система, за 7/8/10 / XP / Vista, Linux, OS X. Подходящ за лаптопи, КОМПЮТРИ, и други устройства. (2 левите бутони недостъпни в OS X). [Ергономия] Ергономичен дизайн и приятен за кожата външен вид осигуряват удобен захват и подобряват процес на игра, без умора от дълъг период на употреба и игри.Най-добрият избор за геймърите и офиси. [Широка съвместимост] Щепсела и да играе и широка съвместимост, оптична проводна детска мишка е лесен за използване, допълнителен софтуер или фърмуер не се изисква. [RGB подсветка] 4 вида игра мишки с RGB подсветка, 4 вида режими RGB осветление и компютърна мишка с уникални световыми ефекти страничен поток, отговарящи на вашите различни стилове игри. [4 регулируеми нива на] 4 нива на контролирани DPI, 800 1600 2400 3200, ниво 4 DPI, за да отговарят на вашите нужди бързо и точно предаване на данни, бюджет, игра на мишката. [Поддръжка на системата] Поддръжка за операционната система за 7/8/10 / XP / Vista, Linux, OS X. Подходящ за лаптопи, КОМПЮТРИ, for и други устройства. (2 левите бутони недостъпни в OS X). [Ергономия] Ергономичен дизайн и приятен за кожата външен вид осигуряват удобен захват и подобряват процес на игра, без умора от дълъг период на употреба и игри.Най-добрият избор за геймърите и офиси. [Широка съвместимост] Щепсела и да играе и широка съвместимост, оптична проводна детска мишка е лесен за използване, допълнителен софтуер или фърмуер не се изисква.

Основни свойства

Item Type:
 Wired Mouse
Material:
ABS
Number of Keys:
7 Keys
Resolution:
800/1200/1600/3200DPI
System Requirements:
For 2000/ 2003/ ME/ XP/ Vista/ Win7/ 8/ 10, for OS X, for Linux
Interface:
USB
Package List:
1 x Wired Mouse:
1 x User Manual:

Избор на купувачи

Новини