• New
Дръжка за мебелната сцепление MAYABI, Дръжка за парапет за гардероб, Шкафчета, Врати дръжка от масивна алуминиева сплав, копчета с Т-образна форма (златен дължина 1200 mm)

Дръжка за мебелната сцепление MAYABI, Дръжка за парапет за гардероб, Шкафчета, Врати дръжка от масивна алуминиева сплав, копчета

Оценка на продукта:
BGN 39.92

Сума
В магазина

Здрава основа : здрава и дебела в основата, подобрена стабилност, дърворезба с дълбок отвор, лесно се забавиПрости форми съчетават в себе си естетика и практичност, подходящи за различни стилове на обзавеждане.Всяка писалка опаковани поотделно, за да запазят красиви цветове. → Здрава и устойчива : мебели за дома дръжката е изработена от масивна алуминиева сплав, има заоблени Т-образен дизайн, процесът на галванични покрития, гладка и чувствителна на допир, с твърда текстура, лесен захват, лесно е деформиран и ръжда, не е лесно да избледняват, не е лесно разгражда и често може да се използва. → Лесна инсталация : ние ви предлагаме различни размери на избор.При инсталиране на пробия дупка на мястото, където трябва да се монтира бутон, в зависимост от разстоянието между дупките.След това завъртете винта от задната страна на такси и затегнете с дръжката.Могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално.Винт : ние предлагаме стандартни винтове M4 x 22 мм, които са подходящи за плочи с дебелина от 14-20 мм / 0,55 - 0,8 инча. (Ако имате нужда от винтове-дълго, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние можем да предложим на винтове с дължина 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм).Уважаеми клиенти, ако имате нужда от аксесоари за специални размери, моля пишете ни.Имаме производствена работилница, която може да ви осигури отлично сервизно обслужване. Дръжки от алуминиева сплав ◆ могат да придават чар на всяко помещение, особено на вратите на шкафове и сервантах.Модерен дизайн в комбинация с множество декоративни елементи, тези лостове могат да докажат своята функционалност и елегантност след много години употреба. ◆ Тези Т-образни дръжки са изработени от висококачествено пълномаслено алуминий, който съчетава в себе си красота и функционалност.Прост стил улеснява инсталацията.Това е отлична декоративна дръжка за кухня, баня, всекидневна, чекмеджета, скринове, шкафове и други мебели. ◆ Използвайте тези Т-образни лостове, за да обновите гардероба и веднага даде своя дом нов вид.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини