• New
1 бр. Медна тел, оголенная кръгла Медна тел, диаметър 0,8 mm, на около 4,5 метра, се използва за направата на занаяти и т.н.

1 бр. Медна тел, оголенная кръгла Медна тел, диаметър 0,8 mm, на около 4,5 метра, се използва за направата на занаяти и т.н.

Оценка на продукта:
BGN 3.83

Сума
В магазина

✅МАТЕРИАЛ : изработен е от мед с плосък метален блясък, добре се поддава на деформация, меки, леки и гнущийся, не избледнява и не причинява корозия ✅ Характеристики : добра гъвкавост, мекота, лекота и сгибаемость, не избледнява и не причинява корозия. ✅Как да използвате : Тел гъвкава, лесно се огъват на ръка, но не е лесно да се прекъсне; ако трябва да я съборят, можете да използвате инструмента за да го отрежете. ✅ Многоцелеви : Тази изящна медна тел може да се използва за направата на бижута, изискани колиета, гривни, анимационни герои, телени колички, ръчно изработени, изискани суспензии и т. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. ✅МАТЕРИАЛ : изработен е от мед с плосък метален блясък, добре се поддава на деформация, меки, леки и гнущийся, не избледнява и не причинява корозия. ✅ Характеристики : добра гъвкавост, мекота, лекота и сгибаемость, не избледнява и не причинява корозия. ✅Как да използвате : Тел гъвкава, лесно се огъват на ръка, но не е лесно да се прекъсне; ако трябва да я съборят, можете да използвате инструмента за да го отрежете. ✅ Многоцелеви : Тази изящна медна тел може да се използва за направата на бижута, изискани колиета, гривни, анимационни герои, телени колички, ръчно изработени, изискани суспензии и т. ✅ Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Описание : Характеристики : Тези проводници са изработени от мед различни цветове, леки, гъвкави, не изчезват и не са податливи на корозия.Тел гъвкава, лесно се огъват на ръка, но не е лесно да се прекъсне.Ако трябва да го счупи, можете да използвате инструмента за да го нарежете.Широка гама от приложения : Произвежда модели и различни малки аксесоари, като например велосипеди и колички от тиква.За моделиране на бонзай растения се поставят купчини, а основното стъбло или странични разклонения растенията трябва да се определят, растенията се развиват нормално.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини