• New
Стилен комплект за Бръснене G. B. S - Опасния Бръснач за бръснене, каишка за заточване, Кожен калъф за опасен бръснач, Керамична Чаша, Синтетична четка със стойка, Стип?

Стилен комплект за Бръснене G. B. S - Опасния Бръснач за бръснене, каишка за заточване, Кожен калъф за опасен бръснач, Керамична

Оценка на продукта:
BGN 11.26

Сума
В магазина

Сложете на избрано от вас сапун или крем в тази атрактивна керамична чаша / купаВземете любимата си четката за бръснене и правете малки кръгове, за да се получи гъста и много крем пяна и нанесете върху желаната област за бръснене.Натурален минерален състав, който също отваря порите и лекува вдлъбнатини от бръснене подобно на кровоостанавливающему карандашу.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, снабдена лесно с капак, за да се остриета, което позволява безопасно да замени всеки нож.Този комплект за бръснене идеално за пътуване можете да използвате този комплект по всяко време и на всяко място.Сложете на избрано от вас сапун или крем в тази атрактивна керамична чаша / купа.Вземете любимата си четката за бръснене и правете малки кръгове, за да се получи гъста и много крем пяна и нанесете върху желаната област за бръснене.Натурален минерален състав, който също отваря порите и лекува вдлъбнатини от бръснене подобно на кровоостанавливающему карандашу.Изработен от висококачествена неръждаема стомана, снабдена лесно с капак, за да се остриета, което позволява безопасно да замени всеки нож.Този комплект за бръснене идеално за пътуване можете да използвате този комплект по всяко време и на всяко място.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини