• New
ZUKEESB Метла Магически сгъваем Лъжичка за почистване на Дома Четка за подметания въже за миене на пода, Тоалетна, метла за боклук и една лъжичка (Цвят: Стъкло 1 бр.)

ZUKEESB Метла Магически сгъваем Лъжичка за почистване на Дома Четка за подметания въже за миене на пода, Тоалетна, метла

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

✦ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ВСЕКИ ДОМ, ОФИС, УЧИЛИЩЕ, ГАРАЖ, КАФЕНЕТА, РЕСТОРАНТИ И МНОГО ДРУГИ! ♫ Много ниско тегло. ♫Комплект за почистване на метли и совков вградени гребени, така че вече не трябва да пускам на косата и се избърсва праха от ръцете си. ♫ Е идеален за семейства с домашни любимци. ♫ Ефективно улавя всички видове отпадъци. ✦ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ВСЕКИ ДОМ, ОФИС, УЧИЛИЩЕ, ГАРАЖ, КАФЕНЕТА, РЕСТОРАНТИ И МНОГО ДРУГИ!. ♫ Много ниско тегло. ♫Комплект за почистване на метли и совков вградени гребени, така че вече не трябва да пускам на косата и се избърсва праха от ръцете си. ♫ Е идеален за семейства с домашни любимци. ♫ Ефективно улавя всички видове отпадъци.Материал пластмаса + неръждаема стомана, цвят бял.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини