• New
2 Опаковане на Влажни парцали, Магическа гъба за почистване на прах с високо Адсорбционной способност, Влажна Порести Парцал за почистване на Щори, вентилационни о?

2 Опаковане на Влажни парцали, Магическа гъба за почистване на прах с високо Адсорбционной способност, Влажна Порести Парцал

Оценка на продукта:
BGN 7.33

Сума
В магазина

【ЗДРАВ】 с помощта на високо качество на гъба, което не е лесно да се повреди, можете да измиете гъба след всяко използване и го използват отново и отново 【Лесна употреба】 Просто намокрете гъба, за да омекотена пяна преди употреба, лесно и ефективно премахване на прах. 【Многофункционалност】 идеален за почистване на щори, вентилационни отвори, радиатори, прозорци, парапети, первази, огледала, паяжини и много други. 【Силен абсорбиращ способността】 Влажна гъба може да улавя и улавяне на прах, като магнит всичко, от косата до прах и отломки, се задържа в вдлъбнатини гъба, не повече от разпространение на прах във въздуха. 【Безопасно】 По време на процеса на почистване на влажна гъба улавя и записва прах, предотвратяване на нейното всплывание и вдишване в тялото.Мека гъба, която няма да навреди на повърхността очищаемого предмет. 【ЗДРАВ】 с помощта на високо качество на гъба, което не е лесно да се повреди, можете да измиете гъба след всяко използване и го използват отново и отново. 【Лесна употреба】 Просто намокрете гъба, за да омекотена пяна преди употреба, лесно и ефективно премахване на прах. 【Многофункционалност】 идеален за почистване на щори, вентилационни отвори, радиатори, прозорци, парапети, первази, огледала, паяжини и много други. 【Силен абсорбиращ способността】 Влажна гъба може да улавя и улавяне на прах, като магнит всичко, от косата до прах и отломки, се задържа в вдлъбнатини гъба, не повече от разпространение на прах във въздуха. 【Безопасно】 По време на процеса на почистване на влажна гъба улавя и записва прах, предотвратяване на нейното всплывание и вдишване в тялото.Мека гъба, която няма да навреди на повърхността очищаемого предмет. 2 Опаковане на влажни парцали, магическа гъба за почистване на прах със силна адсорбционной способност да задържат праха, влажна порести парцал за почистване на щори, вентилационни отвори, радиатори, парапети, первази, огледала и паяжини.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини