• New
Сгъваема Запалка във формата на Сърце, 2021 Любов Сгъваема Акумулаторна Запалка USB Ключодържател Плазмена Запалка Метална, Ветрозащитная Електродъгово Запалка, Зап?

Сгъваема Запалка във формата на Сърце, 2021 Любов Сгъваема Акумулаторна Запалка USB Ключодържател Плазмена Запалка

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

?【Трайни и устойчиви на атмосферни влияния】 : Тези метални ключодържатели за запалки, произведени от с сплав, устойчив на падане, водоустойчив и ветрозащитны, трайно в употреба и идеални за домашна употреба, катерене, пешеходен туризъм и други дейности на открито ?【Дизайн с две функции】 : за Всяко множество запалка представлява комбинация от запалки и пръстени за ключове, може да се използва за съхранение на ключове, чанта и още много други, преносими да се носят по време на пътуването и шикарна на външен вид. ?【Малка】 : Поставете го в джоба си, носете със себе си всеки ден.Верига за ключове лесен за поставяне на пръстена за ключовете, шнур, пуснат в машина или раница, заедно с дрешки за еднодневна екскурзия или катерене. ?【Лесна употреба】 : Просто леко натискам върху нея, и тя.Зареждане с универсален интерфейс USB, готова за употреба, лесна и удобна. ?【Широко се използва】 : Отличен незаменим спасителен инструмент за нощуване на открито, разходки, пикник, партита с барбекю, много други спешни случаи на оцеляване.Също така може да се използва като ключодържател с раница. ?【Трайни и устойчиви на атмосферни влияния】 : Тези метални ключодържатели за запалки, произведени от с сплав, устойчив на падане, водоустойчив и ветрозащитны, трайно в употреба и идеални за домашна употреба, катерене, пешеходен туризъм и други дейности на открито. ?【Дизайн с две функции】 : за Всяко множество запалка представлява комбинация от запалки и пръстени за ключове, може да се използва за съхранение на ключове, чанта и още много други, преносими да се носят по време на пътуването и шикарна на външен вид. ?【Малка】 : Поставете го в джоба си, носете със себе си всеки ден.Верига за ключове лесен за поставяне на пръстена за ключовете, шнур, пуснат в машина или раница, заедно с дрешки за еднодневна екскурзия или катерене. ?【Лесна употреба】 : Просто леко натискам върху нея, и тя.Зареждане с универсален интерфейс USB, готова за употреба, лесна и удобна. ?【Широко се използва】 : Отличен незаменим спасителен инструмент за нощуване на открито, разходки, пикник, партита с барбекю, много други спешни случаи на оцеляване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Набор от четки за почистване на тоалетната чиния и притежателите за Баня, Четка за почистване на тоалетната чиния дълбоко почистване

BGN 20.00

Четина от найновия материал TPR : с помощта на мека щетину TPR, четка за тоалетната чиния може лесно да отст�

Новини