• New
Toyvian Детски Играчки Детски Играчки Детски играчки Детски играчки Инструмент Играчка Птици 2 Папагал Играчка Папагал Хапка Играчка Кусающаяся Играчка Кусающаяся Д?

Toyvian Детски Играчки Детски Играчки Детски играчки Детски играчки Инструмент Играчка Птици 2 Папагал Играчка Папагал Хапка

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

синтетични материалиИграчка за ухапване папагал - Изработени от дървен материал, практичен и безопасен за птици.Играчки за папагали - Област на приложение голяма, подходящи за различни домашни птици.Играчка-хеликоптер папагали - Колоритен дизайн за привличане на домашни любимци към играта, създаване на оживена атмосфера за домашни любимци.Висящи играчки за папагали - идеалната играчка за вашия домашен любимец, жующего, любов, приключения и готови да се изследват.Въжени играчки за папагали - уникални форми, които ще се забавляват на домашен любимец по време на развитие на неговите умения. синтетични материали.Играчка за ухапване папагал - Изработени от дървен материал, практичен и безопасен за птици.Играчки за папагали - Област на приложение голяма, подходящи за различни домашни птици.Играчка-хеликоптер папагали - Колоритен дизайн за привличане на домашни любимци към играта, създаване на оживена атмосфера за домашни любимци.Висящи играчки за папагали - идеалната играчка за вашия домашен любимец, жующего, любов, приключения и готови да се изследват.Въжени играчки за папагали - С уникален дизайн и форми, които ще забавляват домашен любимец по време на развитие на неговите умения.Характеристики - Цвят : Различни цветове. - Материал : Дърво. - Размер : около 32x12,5x2,5 см./12,58x4,91x0,98 инча. - Изработен от дървен материал, практичен и безопасен за птици. - идеалната играчка за вашия домашен любимец, жующего, любов, приключения и готови да се изследват. - С уникален дизайн и форми, които ще забавляват домашен любимец по време на развитие на неговите умения. Играчки за пилета, птици и други животни. - Чудесна играчка за домашни животни, която насърчава веселбата и физическите упражнения.Осъществяване Списък 2 x играчки за домашни животни с Описанието на Този продукт е играчка за домашни любимци, добра играчка за забавно развлечение. материалът е с фина обработка за по-удобно и трайни употреба.Прост дизайн, шик и забавен.Колоритен дизайн привлича домашни любимци към играта, създаване на оживена атмосфера за домашни любимци.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини