• New
HANABASS 4 бр. Подвесная кутия за Гълъби, Аксесоари за клетки за вълнообразни попугайчиков, Съдове за хранене, Аксесоари За клетки за Гълъби, Купа за храна за Папагали, Л?

HANABASS 4 бр. Подвесная кутия за Гълъби, Аксесоари за клетки за вълнообразни попугайчиков, Съдове за хранене, Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 7.10

Сума
В магазина

Чаши ЗА ВОДА - Ясла за гълъби е изработена от устойчива пластмаса, тази ясла сигурна и трайнаКУТИЯ ЗА хранене на ГЪЛЪБИТЕ - Тези птици, хранилки за гълъби подходящи за някои магазини за домашни любимци и на отделните домакинства, които отглеждат домашни птици.Машина ЗА ХРАНЕНЕ на ГЪЛЪБИ - Правят процеса на пречистване и зареждане с гориво е много проста и могат да бъдат удобни за използване.ХРАНИЛКИ ЗА ПИЛЕТА - Благодарение на дизайна с голям капацитет на тази ясла за гълъби може да качвате повече храна на един път, което е много практично.КОНТЕЙНЕР за ВОДА в КЛЕТКА за птици - Добър избор за подарък за вашите приятели, които обичат гълъби или имат домашни птици.Тази фидер гълъби е много удобно.Чаши ЗА ВОДА - Ясла за гълъби е изработена от устойчива пластмаса, тази ясла сигурна и трайна.КУТИЯ ЗА хранене на ГЪЛЪБИТЕ - Тези птици, хранилки за гълъби подходящи за някои магазини за домашни любимци и на отделните домакинства, които отглеждат домашни птици.Машина ЗА ХРАНЕНЕ на ГЪЛЪБИ - Правят процеса на пречистване и зареждане с гориво е много проста и могат да бъдат удобни за използване.ХРАНИЛКИ ЗА ПИЛЕТА - Благодарение на дизайна с голям капацитет на тази ясла за гълъби може да качвате повече храна на един път, което е много практично.КОНТЕЙНЕР за ВОДА в КЛЕТКА за птици - Добър избор за подарък за вашите приятели, които обичат гълъби или имат домашни птици.Тази фидер гълъби е много удобно.Пратката включва 4 x Ясла за гълъби Характеристики -Размер : 14,00 X9,00 X8,00 см/5,50 X3,54 X3 подвесная ясла за птици. -Цвят : Боядисана богат на функции ясла за птици-Материал : Пластмасов контейнер за хранене в клетка за папагали -най-Лесното и удобно приложение на тази хранилки за гълъби ще ви помогне да спестите време и много удобна купа за хранене на гълъби. - Домашни животни-лесно да пият вода, и могат да се затвори в клетка за домашни любимци.Помага за предотвратяване на растрату храна и вода в дома устройство за пъдпъдъци. - Уникален дизайн на форма, нов и красив.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини