• New
Cartoony Детски Удължител за течаща вода За измиване на Ръцете, Подпомагаща Мивка с Листа, Преносима Баня, Капак за кран за баня, Защитно покритие за чучур за вана (Цвят:

Cartoony Детски Удължител за течаща вода За измиване на Ръцете, Подпомагаща Мивка с Листа, Преносима Баня, Капак за кран

Оценка на продукта:
BGN 18.88

Сума
В магазина

?【Защита от пръски вода】 : Уникален дизайн, добре събира на потока на водата и предотвратява значителен осеяна с водаИдва с удлинителем за подаване на вода в обсега на деца. ?【Удобен и преносим】 : Идеална е много удобен за носене.Лесно запознат за лесно почистване.Подходящ за повечето традиционните смесители за баня и е подходящ за повечето смесители на всички форми и размери. ?【Увеличете удоволствието】 : Прост и сладък, постепенно увеличете удоволствието от измиване на ръцете, направете водата най-близо до децата, развива тяхната независимост и да работят в добър навик за миене на ръце. ?【Многоцелеви】 : удължител кран, предназначени за инсталиране в по-голямата част от традиционните миксери, е подходящ за кухненски мивки, мивки в банята и дори за носове стомахът му се в банята!. ?【ЗАБАВНО】 : Когато се използва като пълнител сладък дизайн прави измиване на ръцете много забавно.Това помага да развиват добри навици.Идеално за различни сезони. ?【Защита от пръски вода】 : Уникален дизайн, добре събира на потока на водата и предотвратява значителен осеяна с вода.Идва с удлинителем за подаване на вода в обсега на деца. ?【Удобен и преносим】 : Идеална е много удобен за носене.Лесно запознат за лесно почистване.Подходящ за повечето традиционните смесители за баня и е подходящ за повечето смесители на всички форми и размери. ?【Увеличете удоволствието】 : Прост и сладък, постепенно увеличете удоволствието от измиване на ръцете, направете водата най-близо до децата, развива тяхната независимост и да работят в добър навик за миене на ръце. ?【Многоцелеви】 : удължител кран, предназначени за инсталиране в по-голямата част от традиционните миксери, е подходящ за кухненски мивки, мивки в банята и дори за носове стомахът му се в банята!. ?【ЗАБАВНО】 : Когато се използва като пълнител сладък дизайн прави измиване на ръцете много забавно.Това помага да развиват добри навици.Идеално за различни сезони.Описание : Отлично допълнение към банята на вашето дете и чудесен подарък за рожден ден за деца Маркова новост, високо качество, лесно запознат за почистване, могат да се мият в съдомиялна машина Дълготраен мек и издръжлив развивайте самостоятелност на вашето дете Характеристики : A : Материал : PP Тегло : 23,2 гр Размер : 13,7 *8,5 см Цвят : син, лимон (по желание) Б : Материал : силикон Цвят : бежов, розов, сив Размер : 14,5 *10 см Характеристики : 100% чисто нов и високо качество, лесно запознат за почистване, могат да се мият в съдомиялна машина Трайни трайни мека, издръжлива пластмаса Разработване на независимост на детето си, лесно да носите със себе си, достига вниманието на детето В комплект включва : 1x удължител за кран Забележка : поради разликите между различните монитори на изображението може да не отразява истинския цвят на продукта.

Основни свойства

A:
Material
Weight:
23.2g
Size:
13.7*8.5cm
Color:
blue, lemon (optional)
B:
Material
Color:
Beige, Pink, Grey
Size:
14.5*10cm
Specification:
100% brand new and high quality:
Easy to disassemble for cleaning, dishwasher safe:
Made of long-lasting soft, durable plastic:
Develop your child's independence:
Easy to carry:
Attract the child's attention:
Package Included:
1x Faucet Extender:
notes:
Due to differences between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
Compare the detail size with your size, please allow 1-3cm error due to manual measurement. :

Избор на купувачи

Новини