• New
RAYNEL Baby Проверка, Прозрачната защитна лента за краища с дължина 32,8 фута и Силиконови ъглови протектори от 10 части за мебели с Усовершенствованными Предварително пр?

RAYNEL Baby Проверка, Прозрачната защитна лента за краища с дължина 32,8 фута и Силиконови ъглови протектори от 10 части

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Безопасен материал】 За разлика от твърди и тънки пластмаси, нашите защитни ръб са изработени от плътен естествен силикон и не съдържат фталатов, БПА и химически веществаТова позволява да се избегне това, че детето и възрастните хора поранились за остър ръб на стената, маса, стол.Той ще осигури по-добра защита от пластмаса, и ще осигури безопасността и здравето на вашето дете и възрастните хора. 【Мек и прозрачен】Формата за печене е с ширина 0,4 * 0,4 инча и дължина 32,8 ft.Този защитен елемент от прозрачен силиконов материал по ръбовете действа като част от мебелите, запазвайки първоначалния си вид.Защитен ъгъл за детския кът е проектиран по такъв начин, че да му е лесно да се деформира или да се скъса, предотвратяване на увреждане на детето при хранене и дъвчене. 【Силно лепило】 Ние използваме най-новата подобрена лента за по-голяма лепкавост, лепило осигурява поемане на по-голяма и по-дълго се задържа на мебели, задръжте защитно космическия на място и не отваливаясь. 【Лесна инсталация и премахване】 Нашите защитни ъгли предварително покрити с тиксо, което ще ви спести повече време.След като ъгъл на масата ще протерт, просто махнете отметката на двупосочна лента, поставени на място, натиснете го и го оставете да престои 24 часа.Ако имате нужда от облекчаване на райета, не отрывайте нея директно, моля, първо подуйте на нея сешоар, за да омекоти, а след това бавно отрывайте, за да не се скъса мебели.Ако проблемът все още съществува, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Многофункционалност】 Детска защитен кант е добре залепен към различни материали и размери, като дърво, стъкло, мрамор, метални, керемиди, цимент и т., Можете да го персонализирате, под всякакъв ъгъл в зависимост от вашите нужди, например, за маси, непълно, стени, от всички места с неблагоприятни ъгъл или кант. 【Безопасен материал】 За разлика от твърди и тънки пластмаси, нашите защитни ръб са изработени от плътен естествен силикон и не съдържат фталатов, БПА и химически вещества.Това позволява да се избегне това, че детето и възрастните хора поранились за остър ръб на стената, маса, стол.Той ще осигури по-добра защита от пластмаса, и ще осигури безопасността и здравето на вашето дете и възрастните хора. 【Мек и прозрачен】Формата за печене е с ширина 0,4 * 0,4 инча и дължина 32,8 ft.Този защитен елемент от прозрачен силиконов материал по ръбовете действа като част от мебелите, запазвайки първоначалния си вид.Защитен ъгъл за детския кът е проектиран по такъв начин, че да му е лесно да се деформира или да се скъса, предотвратяване на увреждане на детето при хранене и дъвчене. 【Силно лепило】 Ние използваме най-новата подобрена лента за по-голяма лепкавост, лепило осигурява поемане на по-голяма и по-дълго се задържа на мебели, задръжте защитно космическия на място и не отваливаясь. 【Лесна инсталация и премахване】 Нашите защитни ъгли предварително покрити с тиксо, което ще ви спести повече време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини