• New
DOITOOL Монтиране на стена Монтиране на стена 1бр Един Полк Висящи Рафтове Слой Плаващ Органайзер За Съхранение на Всички Всячины Стенен Стенен Книгата на Бял Притежа?

DOITOOL Монтиране на стена Монтиране на стена 1бр Един Полк Висящи Рафтове Слой Плаващ Органайзер За Съхранение на Всички

Оценка на продукта:
BGN 16.30

Сума
В магазина

Стелажи за съхранение с куки : Изработен е от висококачествен материал, издръжлив на лагер за настаняване на много темиРафтове за съхранение : Три начина на монтаж по ваш избор.Лесен за инсталиране, без да нанесе никаква вреда на вашата стена.Стенен висулка : Подходящ за съхранение на книги, бижутерия, занаяти, колекции и много други.Направете дома си по-организиран и чист.Креативен рафтове за съхранение : Изработен е от здрав материал за по-дълга употреба.Декоративна етажерка за съхранение : Декорирайте вашите празни стени чисти и прости издатини, за да се покаже вашият малък декор.Стелажи за съхранение с куки : Изработен е от висококачествен материал, издръжлив на лагер за настаняване на много теми.Рафтове за съхранение : Три начина на монтаж по ваш избор.Лесен за инсталиране, без да нанесе никаква вреда на вашата стена.Стенен висулка : Подходящ за съхранение на книги, бижутерия, занаяти, колекции и много други.Направете дома си по-организиран и чист.Креативен рафтове за съхранение : Изработен е от здрав материал за по-дълга употреба.Декоративна етажерка за съхранение : Декорирайте вашите празни стени чисти и прости издатини, за да се покаже вашият малък декор.Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение на 1 опаковка x аксесоари Характеристики - Материал : Дърво + Iron Творчески рафтове за съхранение. - Лесен за инсталиране, ще даде на вашата стая, хол, нов вид.всички видове притежателя за всяка всячины в стил на декорация. - Цвят : Бял Практичен Плаващ титуляр.59 см Рафтове за съхранение. - Да се използва материал, издръжлив на лагер за настаняване на организатор за съхранение на много теми. - Разработен стилен външен вид и изящна изработка изработка го правят по-уникален и креативен плаващ притежател. - Подходящ за съхранение на книги, бижутерия, занаяти, колекции и много други.Рафтове за съхранение в изчистен стил ще направи вашия дом по-организирани и чист. - Подходящ за всяка стая или място в дома, а също така и за поставяне на ключове, книги, бижута и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини