• New
Набор от восъчни печати Boripun за 1 Инчов удар с восъчен печат 2 Метални Форми за восъчни Печати с Кръгла форма, във формата на Цвете Силиконов Тампон за Депилация Набо?

Набор от восъчни печати Boripun за 1 Инчов удар с восъчен печат 2 Метални Форми за восъчни Печати с Кръгла форма, във формата

Оценка на продукта:
BGN 3.26

Сума
В магазина

【Характеристики на продукта】Можете да направите перфектна восковую печат с кръгла или цветен форма, с восъчен печат с дебелина от 1 инч, с помощта на нашия набор от форми за метални восъчни печати от 2 бр Изисква само 4-5 парчета восък, който ще ви помогне да спестите повече восък и да се направи по-красиви восъчни печата. 【Лесна употреба】 Четири стъпки, за да се получи идеална восъчен печат. Изчакайте докато се охлади 4.Моля, обърнете внимание, че не е нужно да натискате копчето форма, за да се излее директно. 【Предпоставка включва】 1 бр. цветни метални форми за восъчни печати и 1 бр. силиконови уплътнения, в кутия за съхранение, която лесно се съхранява при ежедневна употреба.Перфектна комбинация от восъчни печати прави запечатване на кола маска е по-лесно и по-удобно, едновременно увеличаване на удоволствието от самостоятелно изпълнение. 【За обслужване на клиенти】 Моля, не се колебайте да споделите с нас своите завърши работата си, за да вдъхнови други ентусиасти восъчен печат.Ако имаме някакви въпроси относно нашата метална форма, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да се получи задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Sweet Password се стреми да ви осигури 100% удовлетвореност. 【Характеристики на продукта】Можете да направите перфектна восковую печат с кръгла или цветен форма, с восъчен печат с дебелина от 1 инч, с помощта на нашия набор от форми за метални восъчни печати от 2 бр. Изисква само 4-5 парчета восък, който ще ви помогне да спестите повече восък и да се направи по-красиви восъчни печата. 【Лесна употреба】 Четири стъпки, за да се получи идеална восъчен печат. Изчакайте докато се охлади 4.Моля, обърнете внимание, че не е нужно да натискате копчето форма, за да се излее директно. 【Предпоставка включва】 1 бр. цветни метални форми за восъчни печати и 1 бр. силиконови уплътнения, в кутия за съхранение, която лесно се съхранява при ежедневна употреба.Перфектна комбинация от восъчни печати прави запечатване на кола маска е по-лесно и по-удобно, едновременно увеличаване на удоволствието от самостоятелно изпълнение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини