• New
Пълнени форма Baoblaze За Шиене със собствените си ръце

Пълнени форма Baoblaze За Шиене със собствените си ръце

Оценка на продукта:
BGN 18.34

Сума
В магазина

и с високо качествоВъзглавница със собствените си ръце съдържа : конци, тъкани и лесни за изпълнение инструкции.Това помага за подобряване на координацията на ръцете и очите, лесни за следване инструкции и обучава на първоначалните принципи на шиене.Също така е чудесен подарък за вашето дете като любовник.Уникален подарък за Деня на Св. Валентин е за вас.и с високо качество.Възглавница със собствените си ръце съдържа : конци, тъкани и лесни за изпълнение инструкции.Това помага за подобряване на координацията на ръцете и очите, лесни за следване инструкции и обучава на първоначалните принципи на шиене.Също така е чудесен подарък за вашето дете като любовник.Уникален подарък за Деня на Св. Валентин е за вас.Описание : - и най-високо качество - направи си сам съдържа : конци, тъкани и лесни за следване на инструкциите. - Това помага за подобряване на координацията на ръцете и очите, лесни за следване инструкции и обучава на първоначалните принципи на шиене. - Също така е чудесен подарък за вашето дете като любовник. - Уникален подарък за Свети Валентин за юспецификация : - Материал : плюш Размер : прибл. 35x52 см/13,78x20,47 см Опаковка включва : 1 комплект diy (не включва влакнести пълнители) Забележка : Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на клиенти възможно най-добрия продукт и обслужване.

Основни свойства

- Material:
Plush
- Size:
Approx. 35 x 52 cm / 13.78 x 20.47 inch
Package Includes:
1 Set of DIY (Not Include the Fiberfill):
Note:
Please allow a little size error due to manual measurement.:
Please be reminded that due to lighting effects and monitor's brightness/contrast settings etc, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Избор на купувачи

Новини