• New
ZHJBD Градински Аксесоари, Кука, Ретро-Индустриален Вятър Чугун Възел Висящ Стенен Декор Декорация на Дома, Закачалка //11 (Цвят: Черен размер: 9,28 см)

ZHJBD Градински Аксесоари, Кука, Ретро-Индустриален Вятър Чугун Възел Висящ Стенен Декор Декорация на Дома, Закачалка //11

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Градински декорации, ретро градинска мебел 【Здрава и устойчива】 : Тези плаващи стойка за рафтове са проектирани така, че да бъде достатъчно силен, гъвкав дизайн и перфектно подбрани рафтовете могат в пълна степен да използвате вашето пространство 【Материал】 : Черна стоманена скелетна полк е изработена от цельнометаллической желязна конструкция, която е различна здравина и трайност.Работа с тънка тел за волочения може да се увеличи устойчивост на корозия и ръжда, както и даване на повърхността елегантен и лъскав външен вид, който е много подходящ за вътрешна и външна употреба. 【Интересен дизайн】 : Независимо от това, дали е вътре или вън, ни железен камбаната да удари в очите.Триизмерно моделиране и дизайн. 【Спестяване на пространство】 : книжарниците от чугун, настанени в хола, спалнята, офиса, магазина, коридор, мазето, кухнята, офиса като рафтове, ъглови рафтове в банята, търговски рафтове в провинциален индустриален стил. 【За декорация на всеки дом】 : Създаване на изящни земеделските декорации за тези, които обичат селски начин на живот, определено ще даде деревенскую атмосфера на всеки крыльцу или врати, тераса, градина или дворику.Градински декорации, ретро градинска мебел 【Здрава и устойчива】 : Тези плаващи стойка за рафтове са проектирани така, че да бъде достатъчно силен, гъвкав дизайн и перфектно подбрани рафтовете могат в пълна степен да използвате вашето пространство. 【Материал】 : Черна стоманена скелетна полк е изработена от цельнометаллической желязна конструкция, която е различна здравина и трайност.Работа с тънка тел за волочения може да се увеличи устойчивост на корозия и ръжда, както и даване на повърхността елегантен и лъскав външен вид, който е много подходящ за вътрешна и външна употреба. 【Интересен дизайн】 : Независимо от това, дали е вътре или вън, ни железен камбаната да удари в очите.Триизмерно моделиране и дизайн. 【Спестяване на пространство】 : книжарниците от чугун, настанени в хола, спалнята, офиса, магазина, коридор, мазето, кухнята, офиса като рафтове, ъглови рафтове в банята, търговски рафтове в провинциален индустриален стил. 【За декорация на всеки дом】 : Създаване на изящни земеделските декорации за тези, които обичат селски начин на живот, определено ще даде деревенскую атмосфера на всеки крыльцу или врати, тераса, градина или дворику.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини