• New
Анимирани Коледни Украси на открито |Светещо Коледно Куче Goldendoodle с Светящимся Шнурком|Коледна Празнична Украса Украшение за Градината, на Двора, на Тревата, на Вхо?

Анимирани Коледни Украси на открито |Светещо Коледно Куче Goldendoodle с Светящимся Шнурком|Коледна Празнична Украса

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

◂ Здрав и защитен от атмосферни влияния : е Изработен от висококачествен акрил, който е здрав, устойчив на дъжд и снягКоледна украса за кучета, устойчив на атмосферни влияния и е водоустойчив. ◂ Нежна и мила : коледа кученце в шапката на дядо коледа със златен шарките по тялото изглежда сладък.Най-подходящите коледни украси ще помогнат за засилване на празнична атмосфера. ◂ Лесна употреба : няма нужда да се събират, включете храна, веднага да светне на вашата градина, двор или за двор.Че може помогне да се засили празнична атмосфера. ◂ Светъл и топъл : украса за кучета с топли бели led светлини правят си двор, по-прекрасна, и вие все още можете да усетите приятна, жизнена и силна празнична атмосфера в зимната стая. ◂ Широко приложение : Куче с подсветка е подходящ за настаняване както на закрито, така и на улицата, и със сигурност ще направи голямо впечатление на хората и ще получите хиляди комплименти. ◂ Здрав и защитен от атмосферни влияния : е Изработен от висококачествен акрил, който е здрав, устойчив на дъжд и сняг.Коледна украса за кучета, устойчив на атмосферни влияния и е водоустойчив. ◂ Нежна и мила : коледа кученце в шапката на дядо коледа със златен шарките по тялото изглежда сладък.Най-подходящите коледни украси ще помогнат за засилване на празнична атмосфера. ◂ Лесна употреба : няма нужда да се събират, включете храна, веднага да светне на вашата градина, двор или за двор.Че може помогне да се засили празнична атмосфера. ◂ Светъл и топъл : украса за кучета с топли бели led светлини правят си двор, по-прекрасна, и вие все още можете да усетите приятна, жизнена и силна празнична атмосфера в зимната стая. ◂ Широко приложение : Куче с подсветка е подходящ за настаняване както на закрито, така и на улицата, и със сигурност ще направи голямо впечатление на хората и ще получите хиляди комплименти.Характеристики : 1. Изработен от висококачествен акрил, който е здрав и устойчив на дъжд и сняг. Коледна украса за кучета обличат в шарени шалове и червени коледни шапки, за да им е красиво на вид.

Основни свойства

Size:
36*16cm/14.1*6.2in
Material:
Acrylic (flat)
Product List:
Acrylic dog ground plug (flat)*1:
Light string*1:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :

Избор на купувачи

Новини