• New
Шевове с цип, Бандажи, 2 бр., За Аварийно затваряне на рани, Помощ, Самозалепващи се Ленти, Комплект за Шиене от порязване с цип за кола С Рани, за Бързо затваряне на ко?

Шевове с цип, Бандажи, 2 бр., За Аварийно затваряне на рани, Помощ, Самозалепващи се Ленти, Комплект за Шиене от порязване

Оценка на продукта:
BGN 10.08

Сума
В магазина

¡¾ Безопасно за всички ¡¿ Липсата на вторични наранявания, спестяване на време и усилия при последвалото лечение, без да е необходимо да стреля по шевовете и лекота на отстраняванеНай-накрая, заживающий белегът от раната може да бъде сведен до минимум, а степента на затваряне може да се регулира в съответствие с фактическото състояние на рани, за да се запази добре свиващите шев на раната. Еластична превръзка, Растягивающий кожен шев на Devi. ¡¾ Защита В извънредни ситуации¡¿Комплект за затваряне на рани бод с цип идва под формата на малки опаковки, която лесно се съхранява и взема със себе си навсякъде.За лична употреба у дома, на работа, в спорта : туризъм, къмпинг, риболов, лов, колоездене, приготвяне на храна, почивка, авто комплект, ремонти, строителство. след операцията си за премахване на напрежение с рани тип "ледена светкавица". ¡¾ Лесна употреба ¡¿ Комплект за затваряне на раната с помощта на боди с цип идва под формата на малки опаковки, която лесно се съхранява и взема със себе си навсякъде.Няма нужда от анестезия, няма интузии в сикн, което значително облекчава състоянието на пациента, облекчава болката и намалява нивото на инфекция на раните.Лесен за работа, спестява време и разходи за труд, за лесно почистване. ¡¾ Безболезненность и намаляване на белези ¡¿ Нашата тампон върху разликата позволява да обработи раната, без болезнени сшиваний и отстраняване, намаляване до минимум на образуването на белези в сравнение с традиционните шевове и стимулиране на естественото заздравяване.Това е чудесна алтернатива, която осигурява незабавно и трайно затваряне на рани, за една малка част от разходите.Комплект за затваряне на скъсани на рани може да се използва като бинтове-пеперуди.Това е три пъти по-бързо, отколкото налагане на традиционните шевове. ¡¾ Идеална алтернатива на ¡¿Комплект за затваряне на рани бод на мълния е много по-евтино и по-ефективно други методи.Това е идеалната алтернатива, която най-добре се използва в спешни случаи и която е подходяща за всички. 2 x лепило на ципове (1 кутия) : 7x6 см / 2,76 x 2,36 инча. Можете да използвате едно устройство, подходящо приблизителна дължина на рани, или няколко устройства, разположени в близост, за да затворите раните в по-голяма дължина. ¡¾ Безопасно за всички ¡¿ Липсата на вторични наранявания, спестяване на време и усилия при последвалото лечение, без да е необходимо да стреля по шевовете и лекота на отстраняване.Най-накрая, заживающий белегът от раната може да бъде сведен до минимум, а степента на затваряне може да се регулира в съответствие с фактическото състояние на рани, за да се запази добре свиващите шев на раната. Еластична превръзка, Растягивающий кожен шев на Devi. ¡¾ Защита В извънредни ситуации¡¿Комплект за затваряне на рани бод с цип идва под формата на малки опаковки, която лесно се съхранява и взема със себе си навсякъде.

Основни свойства

Item Type:
Zipper Bandaid
Size:
Approx. 7x6cm/2.76x2.36inStandard
Package List:
2 x Zipper Bandaid

Избор на купувачи

Новини