• New
Играчка за никнене на млечни зъби с управление на телевизор, Развитие на Умения за Управление на бебе, Играчка за никнене на млечни Зъби, Безопасен Силикон за Бебет?

Играчка за никнене на млечни зъби с управление на телевизор, Развитие на Умения за Управление на бебе, Играчка за никнене

Оценка на продукта:
BGN 13.23

Сума
В магазина

ИМИТАЦИЯ : Играчка за никнене на млечни зъби baby control изглежда като истински дистанционни за телевизора, с които децата могат да се управляват самиИзбягвайте игри на децата с дистанционни управления дистанционно управление на телевизор.ПОДХОДЯЩИ за БЕБЕТО : Независимо от това дали е момче вашето дете или момиче, за тази играчка е идеално му костюм.Това е и необходимо нещо за бебето и обмислен подарък.Тренирайте координацията на ръцете и очите на детето.БЕЗОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА : идеален заместител на детски за смучене и дъвчене, произведени от безопасен силикон, предпазва детето от смучене на пръст.Помогнете им да възпитаваме добри орални навици.РАЗВИТИЕ : Тази играчка за никнене на млечни зъби ще помогне на вашето дете да научат цифрите и цветовете, а графиката на обратната страна ще помогне на вашето дете да научите форма.Ярки и наситени цветове ще привлекат вниманието на вашето дете.РАЗВИТИЕ : бутони за управление на телевизор и формата на различни анимационни текстури могат да помогнат докосване на развитието на детето, чрез стимулиране на детската кожа до тактильному проучване. ИМИТАЦИЯ : Играчка за никнене на млечни зъби baby control изглежда като истински дистанционно управление на телевизор.Избягвайте игри на децата с дистанционни управления дистанционно управление на телевизор. РАЗВИТИЕ : бутони за управление на телевизор и формата на различни анимационни текстури могат да помогнат докосване на развитието на детето, чрез стимулиране на детската кожа до тактильному проучване. РАЗВИТИЕ : Тази играчка за никнене на млечни зъби помага на вашето бебе да се научат на цифри и цветове, както и графика на задната страна помага на вашето бебе да научите форма.Ярки и наситени цветове ще привлекат вниманието на вашето дете. БЕЗОПАСЕН ЗА УПОТРЕБА : идеален заместител на детски за смучене и дъвчене, произведени от безопасен силикон, предпазва детето от смучене на пръст.Помогнете им да възпитаваме добри орални навици. ПОДХОДЯЩИ за БЕБЕТО : независимо от това дали е момче вашето дете или момиче, за тази играчка е идеално му костюм.

Основни свойства

Item Type:
Baby Control Teething Toy
Material:
Food grade silicone
Size:
Approx. 14.5 x 4.5 x 1cm / 5.71 x 1.77 x 0.39in
How to Use:
Direct Use:
PackageList:
1 x Baby Control Teething Toy:

Избор на купувачи

Новини