• New
OLYCRAFT 1,2 Печат за лед Печат за кубчета лед с подвижни месингова глава и дръжка от грушевидного дърво Е идеален за вземане на мастило, восък и кубчета лед със собствен?

OLYCRAFT 1,2 Печат за лед Печат за кубчета лед с подвижни месингова глава и дръжка от грушевидного дърво Е идеален за вземане

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Многофункционален ледена печат】-Здрава ледена печат, ледена печат гинко билоба, красив и ярък моделМогат да се използват като лична подпис в процеса на готвене, което прави вашите кубчета лед уникални и първокласен. 【Свалящ корона с неправилна форма】 - Дебела свалящ се латунная корона с диаметър около 30 mm /1,18 инча и с дебелина 12 мм / 0,47 инча; здрава, множество и лесен за почистване. 【Дървена дръжка】-Дървена термоизолированная дръжка с дължина около 78,3 ~ 78,5 мм, ширина 22 мм, корона : 7,5 мм, като печат на лого по-спокойна и по-удобни. 【Изискан лед】 - Висококачествени разпечатки на лед на поръчката ви предоставят лед, който преди е бил достъпен само за елитни коктейл-барове.Идеален подарък за любител на уиски. 【Широко приложение】 -леко глазура може да се направят кубчета лед със специални модели, които са идеални за партита, барове, ресторанти, летни тържества и празнични подаръци.В допълнение към изготвянето на лед, за производство на пликове и може да се използва восък или мастило. 【Многофункционален ледена печат】-Здрава ледена печат, ледена печат гинко билоба, красив и ярък модел.Могат да се използват като лична подпис в процеса на готвене, което прави вашите кубчета лед уникални и първокласен. 【Свалящ корона с неправилна форма】 - Дебела свалящ се латунная корона с диаметър около 30 mm /1,18 инча и с дебелина 12 мм / 0,47 инча; здрава, множество и лесен за почистване. 【Дървена дръжка】-Дървена термоизолированная дръжка с дължина около 78,3 ~ 78,5 мм, ширина 22 мм, корона : 7,5 мм, като печат на лого по-спокойна и по-удобни. 【Изискан лед】 - Висококачествени разпечатки на лед на поръчката ви предоставят лед, който преди е бил достъпен само за елитни коктейл-барове.Идеален подарък за любител на уиски. 【Широко приложение】 -леко глазура може да се направят кубчета лед със специални модели, които са идеални за партита, барове, ресторанти, летни тържества и празнични подаръци.В допълнение към изготвянето на лед, за производство на пликове и може да се използва восък или мастило.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини