• New
Dreamtop Гривна-Корсаж, Разтеглив Перлени Гривни-Корсаж на Китката, 12 бр. Перла Сватбена Гривна, 12 Двойки Магнити-Бутоньерок, 2 Ролка Цветни Ленти за Сватбена Гривна-Еле?

Dreamtop Гривна-Корсаж, Разтеглив Перлени Гривни-Корсаж на Китката, 12 бр. Перла Сватбена Гривна, 12 Двойки Магнити-Бутоньерок,

Оценка на продукта:
BGN 9.63

Сума
В магазина

Технически характеристики на : Материал : изкуствена перла, пластмаса и магнит.Цвят : бял и зелен. Размер : както е показано на снимките.Пакетът включва : . 12 x Еластични перлено гривни на китката. 12 магнити за бутониери с цветя. 2 х зелени цветни ленти.Разтеглив, перлени ленти за елече, изработени от пластмасови перли и по-свързани от пластмаса-овални кухи модел, който е удобен и лесен за връзване на различни видове бижута като красива дантела, красиви цветя и така нататък.Здрав материал : гривни-corsages на китките са изработени от еластичен материал и имат предимство в регулирания размер.Да ви е удобно да регулирате дъвка в съответствие с вашите собствени размера на китката.Всяка еластична, перлена лента-корсаж на китката лека атлетика, той е удобен за носене, тя е с малък размер и да я лесно да се съхранява в чантата или джоба си, без да заема твърде много място.Зелена цветна лента : Ние предлагаме два ролка зелени цветни ленти, можете да ги използвате, за да свържете букет заедно, за да не се разпадна, и на лента, също зелена, сочетающаяся с цветя, може да създаде динамична атмосфера.Магнит за брошки на корсаже : магнити за брошки на корсаже ще ви помогнат лесно да се приложи на цветя за дрехи с помощта на магнитно дизайн и не оставят следи или драскотини, също така може удобно да отприщи без ръкоделието, че ще ви донесе много удобства.Качествени материал : Аксесоари за цикъла на гривни, изработени от двухслойного култивирани перли и пластмаса, с блестяща и гладка повърхност, са удобни за носене на ръка, красиви като естествени перли, са трайни и тяхното не е лесно разграждат при продължителна употреба. 【Стока в комплект】- Вие ще получите 12 броя еластични перлено ленти за елече, 12 двойки магнити за бутониери в цветенце и 2 на руло зелени цветни ленти.Достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни или сватбени нужди. 【Аксесоари за сватбени корсажей на китката си със собствените си ръце】- Гривна на китката с изкуствени перли "Направи си сам" е изработена от еластичен материал, което позволява да се регулира дъвка в съответствие с размера на китките си, че осигурява удобно носене. 【Обмислен дизайн】- Разтеглив перлени ленти за елече, изработени от пластмасови перли и по-свързани от пластмаса-овални кухи модел, който е удобен и лесен за връзване на различни видове бижута като красива дантела, красиви цветя и така нататък, за да направите гривна изискан, сочетающимся с различни нарядами в различни случаи. 【Магнит за брошки на корсаже】 Можете да използвате зелена цветна лента, за да свърже букет и половина магнит корсаже, а след това приложете още един магнит под дрехите.Магнити за брошки-корсажей ще ви помогнат лесно да се приложи на цветя за дрехи с помощта на магнитно дизайн и не оставят следи или драскотини, също така може удобно да отприщи без ръкоделието, че ще ви донесе много удобства.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини