• New
DOITOOL 18 Бр Силикон устойчив на удари под ъгъл протектор, Силиконови Крачета, Защита на каси за врати дръжки, Защита от деца, Защитно Ъглови Протектори, Защитни Брони, ?

DOITOOL 18 Бр Силикон устойчив на удари под ъгъл протектор, Силиконови Крачета, Защита на каси за врати дръжки,

Оценка на продукта:
BGN 8.39

Сума
В магазина

Ъглов протектор Baby : Отличен рана, обмислена до всеки детайл, за да му се даде луксозен и красив външен видЗащитни щитове за детски кътове : меки и гъвкави, те могат да се огъват по желание, без деформации.Защитни кътове за деца : Изработени от висококачествен силиконов материал, безопасен, мек и еластичен. защитете вашето дете от остри ръбове на мебели.Ъглови огради чекмеджета : Всеки детайл е внимателно обработени, така че да почувствате висока издръжливост и практичност.Защитни приспособления за врати дръжки : Това е гардероби, нощни шкафчета, шкафове, специално проектирани за L-образни дръжки.Ъглов протектор Baby : Отличен рана, обмислена до всеки детайл, за да му се даде луксозен и красив външен вид.Защитни щитове за детски кътове : меки и гъвкави, те могат да се огъват по желание, без деформации.Защитни кътове за деца : Изработени от висококачествен силиконов материал, безопасен, мек и еластичен. защитете вашето дете от остри ръбове на мебели.Ъглови огради чекмеджета : Всеки детайл е внимателно обработени, така че да почувствате висока издръжливост и практичност.Защитни приспособления за врати дръжки : Това е гардероби, нощни шкафчета, шкафове, специално проектирани за L-образни дръжки.Списък на пакетите 18 x ъглови протектори Характеристики Материал : Силикон ъглови протектори за кутия за бебето -Цвят : светло сив разтегателен ъглов протектор - Може да е за защита на дръжки от драскотини и удари, за удължаване на срока на служба ъглов протектор за детето. - Това са шкафове, шкафчета, шкафове, специално проектирани за ъглови факт L-образни дръжки за мебели. - Всеки детайл е внимателно обработени, така че ще оцените висока здравина и практичност на защитни елементи в ъглите на чекмеджета.71 X0 мебелни ъглови огради. - Здрава адхезия, не се отстранява лесно след нанасяне, не боли дръжката след отстраняване на защитни первази. - Подходящ за кръгли краищата на дръжките и ъгли чекмеджета, шкафове, гардеробных и т. на Предпазни огради за детски кътове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Мебелни анкеры (6 опаковки), за Метални Мебели колани за защита от деца, Сейсмостойкие колани със защита от преобръщане за безопасността

BGN 1.00

【Найдобрия избор на лента срещу преобръщане】 В безопасност ли си деца у дома?Как да се създаде и поддър

Новини