• New
Комплекти за диамант рисуване с Абстрактно Сини Флорални Принтом, Диамантена Живопис Бродерия Бод 5D Пълен Диамант За Начинаещи САМ Crystal Gem Paste Art, Подходящ за интери?

Комплекти за диамант рисуване с Абстрактно Сини Флорални Принтом, Диамантена Живопис Бродерия Бод 5D Пълен Диамант За Начинаещи

Оценка на продукта:
BGN 5.69

Сума
В магазина

☁ 【Опаковка】: До всеки набор за диамант живопис приложени всички!Размер на платното : 8x12 см ☁ 【Радостта от живота】: Комплекти за рисуване с диаманти са подходящи за семейна взаимодействие на родители и деца, комплекти за рисуване с диаманти за деца развиват практически умения, и търпение децата и се държат далеч от електронни продукти. ☁ 【Многофункционалност】: Довършителни диамант стенописи, със собствените си ръце - това е процес на постоянно усъвършенстване и съвместно провеждане на щастливото време със семейството си или с приятели.Забавни подаръци за вашите родители, деца, приятели и колеги, както и пълно упражнение по рисуване с ръце помага за облекчаване на стреса. ☁ 【Красива Украса】:Ако вашата стая унылая, тази картина с 1 диамант разкрасяване на вашия хол или спалня, кухня, офис, столова, бар и т. и ще я направи по-ярки. ☁ 【Гаранция за качествено обслужване на】: Ако в комплекта за диамант живопис, който ще получите, липсват скъпоценни камъни (мъниста) или средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа. ☁ 【Опаковка】: До всеки набор за диамант живопис приложени всички!Размер на платното : 8x12 см. ☁ 【Радостта от живота】: Комплекти за рисуване с диаманти са подходящи за семейна взаимодействие на родители и деца, комплекти за рисуване с диаманти за деца развиват практически умения, и търпение децата и се държат далеч от електронни продукти. ☁ 【Многофункционалност】: Довършителни диамант стенописи, със собствените си ръце - това е процес на постоянно усъвършенстване и съвместно провеждане на щастливото време със семейството си или с приятели.Забавни подаръци за вашите родители, деца, приятели и колеги, както и пълно упражнение по рисуване с ръце помага за облекчаване на стреса. ☁ 【Красива Украса】:Ако вашата стая унылая, тази картина с 1 диамант разкрасяване на вашия хол или спалня, кухня, офис, столова, бар и т. и ще я направи по-ярки. ☁ 【Гаранция за качествено обслужване на】: Ако в комплекта за диамант живопис, който ще получите, липсват скъпоценни камъни (мъниста) или средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма мотивация! Диамантена живопис 5 D * Комплекти за diy с диаманти пречупват светлината, правят дома по-стилен, благодарение на бижута, бижута.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини