• New
Набор от Инструменти за Квиллинга от хартия с прорези, 12 Опаковки с Различни Размери, Набор от Инструменти за Усукване, Игла За Квиллинга, Дръжка маша, Набор от Инст?

Набор от Инструменти за Квиллинга от хартия с прорези, 12 Опаковки с Различни Размери, Набор от Инструменти за Усукване,

Оценка на продукта:
BGN 16.79

Сума
В магазина

Инструменти за квиллинга премиум-клас : Нашите инструменти за квиллинга са изработени от пластмаса и неръждаема стомана, които се различават по якост и устойчивост на корозия, както и издръжливост, която лесно се деформираТреньор маша : Симулатор за квиллинга значително опростява усукване на хартиени ивици, което ги прави по-удобни за извършване на работи от хартия за квиллинга.Практичен инструмент : Дръжка за квиллинга улесняват усукване на хартия и им е много по-удобен за хващане, те спомагат за равномерно нанесете лепило за дебела хартия и няколко залепени ивици, давайки им различни форми.Широко приложение : Това е необходимо за любителите квиллинга и е добър избор за начинаещи, подходящ за занаяти, ръчна изработка, изработка на поздравителни картички, празнични декорации и така нататък.Пратката включва в себе си : Вие получавате 1 бр. плойку маша, 4 бр. разноцветни игли като писалки за квиллинга (розови, светло сини, сини), цвят на игла инструмент се избира на случаен принцип, един пинсети и 5 бр. лилаво игли като химикалки с прорези.Материал : пластмаса и метал.Цвят : Многоцветен.Количество : 12шт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини