• New
12 Опаковки + 24 Опаковки Ъглова защита за детето, Предпазни Парапети - Мебели Ъглова защита и защитни брони, по краищата - Защитна броня и възглавница за защита от дец?

12 Опаковки + 24 Опаковки Ъглова защита за детето, Предпазни Парапети - Мебели Ъглова защита и защитни брони, по

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

????? ?? ??,???+ ? ????????? : Опитах ъглова защита UXU, 96% от купувачите препоръча да си на други родители, а 93% са казали, че не са дошли да се използва друга марка за защита от остри ръбове.Мама и татко ни се доверите и препоръчваме на нашите прозрачни ъглови брони за тяхната ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЕЛЕГАНТЕН ВЪНШЕН ВИД и 1 МИНУТА за НАНАСЯНЕ на. ??????, ?????-?????? ???????? : Когато става въпрос за безопасността на детето, никога не се разреши по-евтини алтернативи, само частично покрити с лепило, които изглежда крехка.За допълнителна сигурност ние използваме СВЕРХПРОЧНЫЙ ЛЕПИЛО, което обхваща и трите долни страна на нашите защитни шипове.Прекарахме краш-тестове 38 пъти, за да сте сигурни, че това е най-надежден избор. ?????-????????? & ????????? : Комисията от 23 експерти по послеродовому грижа одобри нашите ЗДРАВИ мебелни брони с ИЗВИТИ краища.Някои марки са направени защитни приспособления от сверхмягкого силикон, който сминается при удар, с течение на времето обесцвечивается и беля — те не издържат на натоварването и служат за кратко.Нашият по-издръжлив PVC е с ОПТИМАЛНА плътност за ПОГЛЪЩАНЕ на УДАРА. ???-????? ???????? ?? ????-???????? : Нашите средства за защита на мебелни кантове, които не съдържат бисфенол А, не съдържат химикали, миризма, фталатов, тежки метали или антипиренов НКПП.Те също безвкусны, което ви дава спокойствие за всеки случай, ако те се окажат в устата на вашето бебе.Всяка партида се провежда НЕЗАВИСИМА ПРОВЕРКА на КАЧЕСТВОТО в съответствие със стандартите на сащ. ???-???????? ?? ??? ???????? : Нашите ъглови огради с извити ръбове, които придават НЕВИДИМ ЗАЩИТЕН ОТРЕЖЕТЕ с остър кромкам ДЪРВО, МЕТАЛ, СТЪКЛО или МРАМОР.За разлика от други защитни покрития, които при изваждането може да отдирать фурнир или свети, ни лесно се отстраняват при нагряване със сешоар.Не е нужно да се притеснявате за това, че объркате нещо си мебели. ????? ?? ??,???+ ?. ????????? : Опитах ъглова защита UXU, 96% от купувачите препоръча да си на други родители, а 93% са казали, че не са дошли да се използва друга марка за защита от остри ръбове.Мама и татко ни се доверите и препоръчваме на нашите прозрачни ъглови брони за тяхната ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЕЛЕГАНТЕН ВЪНШЕН ВИД и 1 МИНУТА за НАНАСЯНЕ на. ??????, ?????-?????? ???????? : Когато става въпрос за безопасността на детето, никога не се разреши по-евтини алтернативи, само частично покрити с лепило, които изглежда крехка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Мебелни анкеры (6 опаковки), за Метални Мебели колани за защита от деца, Сейсмостойкие колани със защита от преобръщане за безопасността

BGN 1.00

【Найдобрия избор на лента срещу преобръщане】 В безопасност ли си деца у дома?Как да се създаде и поддър

Новини